Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KocicaPsotnica

Do mezczyzn ktorzy nie chca za czesto baraszkowac

Polecane posty

Gość KocicaPsotnica

Jakbyscie zareagowali gdybyscie odkryli ze wasza kochana dogadza sobie sama. Wy nie za bardzo czesto chcecie sie kochac a ona ma wieksze potrzeby. Bylibyscie: Zli szczesliwi ze wziela sprawy w swoje rece (albo palce, hi, hi..) zawiedzeni Czekam na wasze opinie...

Gość KocicaPsotnica
Oczywiscie jak ktos chce mnie tylko zwyczajnie przeleciec, bez zadnych tam opinii, to tez niech pisze 🌻

Poszedłbym się i powiesił - od dawna myślę już o tym - szukam pretekstu - ten jest idealny ...

Dziewczyna może masturbować się do woli, ale to nie powinno być środkiem zastępczym, ale raczej urozmaiceniem seksualności.

Interesuje mnie to co bys myslal kiedy po kilku rozmowach na temat ze nie zaspakajasz jej tak jak by tego chciala (zbyt zadko) ona zaczela to robic ...

Gość mam małe potrzeby
moja robi i co z tego. nie widze problemu. kiedys kupilem jej nawet wibrator. nie potrzebuje tak samo duzo seksu jak ona.

Gość faun
moja żona nie może sobie dogadzac paluszkami sama bo straciła obie ręcę w wypadku na hulajnodze :( ^

Gość baraszkujący
Chyba bym sie cieszył, bo przynajmniej nie pójdzie do innego. Chętnie bym się przyglądał.

Gość baraszkujący
ogólnie to mam to w d..pie bo w wolnych chwilach polewam genitalia oliwą z Portugalii masując sie przy tym pumeksem mojej cioci dzięki czemu mam złudzenie że uprawiam ostry seks z oswojonym jeżozwierzem w wymarzonym ogródku jaki posiadam w podlizbońskiej miejscowości :) ^

My lubimy sels ale kobiety sa bardziej potrzebujace od facetow (Przynajmniej wiekszosc) kiedy moja chce mnie zaciagnac do lozka a ja ogladam ciekawy program w tv to mi mowi ze idzie sie masturbowac i gdy wejdzie do drugiego pokoju a ja uslysze jej podniecone jeki to natychmiast dostaje chcicy i nie pozwalam jej dokonczyc samej