Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śluzowa Pani

dużo śluzu w pochwie

Polecane posty

Gość śluzowa Pani

Mam duzo w pochwie śluzu - bezbwarny - jest go mnóstwo - strasznie mi to przeszkadza dyskomfort. Jak siusiam to on dynda. Jest w większości przez cały cykl. Mam 25 lat. Co z tym robić? Czemu tak jest :(?

Gość śluzowa Pani
no właśnie moj gienkolg też nic nie powiedział. Zbył mnie :( A ten śluz sobie dynda, czasem kawałek wyleci na bielizne. Okropne to jest. Fujjjj

Gość Iglasta grusza
w ciazy nie jests?

Gość śluzowa Pani
nie, napewno nie. Poza tym długo to już trwa.

nie jestem bo ja mam tak gdzies od ponad roku:P wczesniej zapewne tez cos bylo ale moze tak nie zwracalam na to uwagi? wiem o czym mowisz, ja czesto nosze wkladki bo pozniej na majtkach to pozostaje i sama wiesz.. uciazliwe to jest no ale takie zycie

Gość śluzowa Pani
Mi ginekolog mowil ze wkładki nie są dobre bo tam nie oddycha. Od tego śluzu mam często zapalenia to chyba zmienia ph pochwy.Kiedys to miałam samo minęło - nie wiem po czym - i teraz od 6 miesięcy znowu to samo.........

Gość śluzowa Pani
ja też nosze - ale tytlko tam mowie , co mi mówił gienkolog... Czy ten śluz to upławy?

ja nie wiem, moja mama mowi ze to sa moze uplawy ale kurde lekarz by cos powiedzial;/ bylam 2 razy u gina w ciagu miesiacy to by cos powiedzial

Gość śluzowa Pani
Mi jeden gin mowil ze to jajniki dużo tego produkują ale czemu to nie wiem.. Drugi mowił ze to upławy i dał glubulki ale one nic nie pomogły... Ciężkie życie kobiety....

no wiesz tobie to cos dal a u mnie nawet nie zwrocil na to uwagi;/ah daj spokoj ostatnio pytalam sie kobiety ginekologa czy mi piersi zbada to sie wyradla ze co ona mi tam macac ma.. wogole bez komentarza:o

Gość śluzowa Pani
dał mi globulki sterovag na 6 dni......ale one bardziej na zapalenia. Nikt z lekarzy nie szuka przyczyny tego. Kobieto męcz sie sama - podejście lekarzy :O