Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W dołku jestem...

To nie jest prowokacja...

Polecane posty

zawsze za nim chodze, sprawdzam, czy aby przypadkiem nie zmienil płci , bo tez ma bardzo meski głos i gra na gitarze 😭 ok, jesli to nie prowokcja to szczerze ci współczuje... 🖐️

Gość W dołku jestem...
To nie jest prowokacja. Nie wiesz, ile bym dała, żeby nią była! Żeby to wszystko było nieprawdą!

Gość dlaczego go przekreslasz
przez klamstwo czy plec?

Gość chwila chwila
w celach "związkowych" oczywiście. miłość, związek, sex - proste. dla mnie przynajmniej po co się kilka tygodni czy miesięcy spotykać z facetem ot tak?

Gość o bosze. .
a wezcie co to za jaja byc z kims kilka miesiecy i nie wiedziec czy to baba czy facet przeciez musi miec cycki ..co obwiazywala sie?? jesli tak bylo jak piszesz to cie ladnie w chuja zrobila.... tylko ciekawe po co?? zabawic sie chciala albo jest lesba

Gość buuuhaha
jasneeeeee atorkooooo hehehehehehe

Gość Poznać głupiego
po śmiechu jego - to do tej wyżej. Autorko, naprawdę CHOLERNIE mi cię żal.

Gość moze i nie prowokacja
ale jakoś tak mi się tu nic nie trzyma kupy :O kilka miesięcy sie spotykacie ? tak ? i nic niw wskazywało na to ze to kobieta? Owszem mozna się spotykac z kim nie idac z nim do łozka, ale jakies formy sympatii istnieją, choby cmok w dlon, lub w usta, policzek, jakies gesty typowo męskie jak patrzenie woczy kobiecie, dotyk dłoni, przytulenie, etc.... Kilka miesiecy to rozne pory roku, czy strój nie wzbudzil w Tobie zadnych podejrzewn ?Zima - kurtki, latem podkoszulki, krotkie spodenki, .......... Zawsze plaskie buty, koszule meskie , woda toaletowa? Nazwisko i imie na karcie nie oznaczają jeszcze kto jakiej jest płci, moj maz czesto płaci moją karta , ja jego i nikt nie dziwi się i nie podejrzewał nas o inną płec :O

a jak sie nazywa ta ksiazka co kobieta sie przebrala za faceta i zaczela podrywac kobiety... a pozniej to opisuje... ?? czy wydali ja juz czy jeszcze nie...

Gość W dołku jestem...
Do: Elegancki Pan Co poczułam? ŻAL. ZŁOŚĆ. GNIEW. Najgorsze jest to, że uczucia, które żywiłam do niego (do niej) pozostały, ale chcę się ich pozbyć. Nie wyobrażam sobie, bym mogła... Ciężko mi. Bardzo.

Gość kermittt
a mowiłas 'jej' po imieniu prawdziwym, czy jak sie do niej odnosiłaś, bo faktycznie kupy sie to nie trzyma.

Gość hrabia von Zeppelin
a moze sytuacja odwrotna, wejdzcie na strone shemale, to sa dopiero niespodzianki, tak piekne kobiety od pasa w gore, ze mozna, ugrysc sie w leze jajko bez protez zebowych, i na dodatek z takimi penisami ze az zal duupe sciska ze to bedzie skalpelem sruu i do pieca nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie, oj niema

Gość hrabia von Zeppelin
kurka wodna, po coz od razu taka rozpacz, toz kobieta kobiecie moze zrobic taka rozkosz ze ajajaj, a to ze nie ma fiuta, nie wszyscy sa doskonali, ponadto, przemysl erotyczny doszedl do takiej perfekcji ze sa juz wibratory co sie spuszczaja np slodkim mlekiem, nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo, no nie

Gość chyba jest lesbijką...
skoro tak długgo nie wyprowadzała Cię z błędu ale... jak sie do niej/jego odzywałaś przez cały czas? spaliscie ze sobą? albo to prowokacja naprawdę albo Ty jestes głupia...

Gość Do tej wyzej
Pogadamy, jak sama spotkasz takie homoniewiadomo. A obrazac to powinnas swoja matke za to, ze zmajstrowala takie chamidlo, jak ty.