Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwiana

Jakie macie wymaganie co do partnera?

Polecane posty

Gość Sylwiana

Opiszcie jak pownien wygladac, jakie miec wyksztalcenie i cechy charakteru

Gość auto blachara
liczy sie tylko kasa

Gość Bernadetta z kamionki gm.jaros
kasa !!! :)

Gość no wiec tak....
wyższy ode mnie, szczuply, silny szerokie ramiona, duze dlonie, ladna owalna twarz, wyksztalcenie wyzej niz podstawowe :)

musi mieć pasje i swoje zainteresowania. Nie może zachowywać się jak mój, którego mam prowadzić za rączkę i podejmować wszystkie decyzje sama. Musi byc niezależny. Co do wykształcenia to nie jest najważniejsze jesli mam faceta inteligentnego i z w/w cechami.

Co do wyglądu: przede wszystkim musi mieć \"mądre\', głębokie spojrzenie i to niezdefiniowane \"coś\";) Charakter: otwarty na innych ludzi, ambitny (ale nie chora ambicja), błyskotliwy i inteligentny, opiekuńczy. Wykształcenie: najlepiej wyższe, ale nie koniecznie; najważniejsze jest to, co ma w głowie. W każdym razie, chciałabym móc porozmawiać z nim na każdy temat.

I jak zauważyła Starszy_kocur, powinien mieć jakąś pasję:)

Gość Sylwiana
Wyzszy? O ile?

alibi>> jestem straszny_kocur, a nie starszy :) Mój facet oprócz wymienionych przeze mnie cech ma 186cm i to jest dla mnie odpowiedni wzrost.

Ojej, przepraszam Straszny_kocurze:D Szybko pisałam i się pomyliłam:D

Gość maska bez zorro
Musi mieć conajmniej 180cm, przy tym wroście nie ważyć mniej niż 90kg, umięśniony, nie zalany tłuszczem; najlepiej jakby był łysy lub krótko obcięty, regularne rysy twarzy, błękitne lub jasno zielone oczy, musi się golić golić włosy z okolic intymnych, pod pachą a także żeby nie miał włosów na klacie. Silny, odważny, opiekuńczy, zawsze miły i kulturalny, wychowany, wierny, odday. Musi mieć wysoki status społeczny, duzo zarabiać ale tak, żeby więcej czasu spędzał ze mną niż w pracy. Musi mnie kochać i nie widzieć świata poza mną:D