Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość highland

9/11/01 zobaczcie to..

Polecane posty

Gość highland

Ja nie wiem jak wielu z was jeszcze dotyka to co sie wtedy stalo, ale film jest naprawde wart obejrzenia. Stracilam tam bardzo bliska mi osobe.. Prosze zobaczcie to, jak bedziecie mieli godzinke czasu i wypowiedzcie sie, co sie kurde dzieje na tym swiecie? co o tym myslicie? co wiecie? co myslicie? :(:( http://video.i123.pl/filmy/4022/11.Wrzesnia___Niewygodne_fakty

NIGDY tego nie odbieralam w ten sposób- ze to mogło tak byc...:( WARTO OBEJRZEC, mimo ze długie

Gość dokladnie ja
ja jestem w szoku, ludzie ogladajcie, to zmusza do myslenia..

Gość ja mam za wolny internet
musiałabym czekac ze 3 h zanim sie otworzy. szkoda. obejrze u znajomego.

Gość dokladnie ja
no bo to bardzo wiarygodnie przedstawili i tak,,, kurcze no :/ zla jestem. mam nadzieje, ze to kiedys wyjdzie na szersza skale, mam wielka nadzieje.. Warto to zobaczyc..

Gość nie moge obejzec tego filmu
a jutro nie bede miec jzu kompa wiec czy ktos moglby mi opowiedziec cHoc pare faktów przedstawionycH w tym filmie?

Gość trzeba przyznacze robi wrazen
mowia min,ze na pentagon nie spadl zaden samolot,ze spuscili bombe,mowia,ze nie bylo znaku na trawie,szczatek samolotu(wladze powiedzialy,ze samolot wyparowal pod wplywem tem wybuchu) wydaje mi sie to niemozliwe....w kazdym razie,podwazaja wszystkie fakty

Gość highland
bardzo duzo tam tego bylo, ale generalnie to udowodnili ze za calym tym zamachem stal rzad usa.. -jeden z politykow dostal ostrzezenie ze ma nie leciec tego dnia samolotem, a mial zaplanowany lot.telefon do niego wykonanay byl z bialego domu - akcje american airlains na 2 tyg przed 11,09 zostaly masowo wyprzedawane - wierze zawalily sie ze zbyt wielka precyzja, na fimie ujete sa wybuchy bomb na poszczegolnych piętrach, co spowodowalo wlasnie takie zawalenie. Oni tam podaja mase danych technicznych i opinii specjalistow. - wyznanie osamy bin ladena, ze to on, pokazane jako falszywe, tzn ze to nie on. Na tasmie pisze prawa reka, a jest leworeczny i generalnie wyglad troche inny. Na filnie jest to porownane - na 2 tyyg przed. wtc kupil jakis tam gosciu, ktory mial ubezpieczyc je przed atakami na dosyc duza sume... - przedstawione tez sa fakty uderzenia samolotu w pentagon. Udowodnili, ze zaden samolot tam nie uderzyl. i cala masa innych rzeczy, ale film ten trwa ponad godzine, wiec ciezko to strescic...

A my, durni Polacy ich popieramy... jestem w polowie filmu, ale i tak apeluję-podchodzcie bardziej sceptycznie do tego co słyszycie....

Gość oj polactwo polactwo
Strasznie łatwo wami manipulować.

Gość fak ju spamiarzu
­­­­­­­­­­­ hmmmmm

Gość kdkjaoagt
ogladałam juz keidys ten film, jest bardzo ciekawy... i daje do myslenia.. rowniez polecam...

Gość TUFI TUFI
DAJE DO MYŚLENIA nie wiem czy to ten film który widziałem ale pewnie to to samo jedyna dziwność to przypadek Pentagonu ale te śmieszne argumenty z kolorem samolotu przeciez te samoloty, które uderzyły w TWA są właśnie malowane na ciemne barwy... ktoś kiedyś powiedział teorie spiskowe są wyrafinowaniem ignorantów...