Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

Zakładamy Paczkę Znajomych

Polecane posty

Żabka.... :/ ale chyba nie mowilas nam tu na forum wczesniej kiedy masz urodziny??

krejzol--->Ty trochę przystopuj, bo żałobę narodową mamy:(

Gość
ziobro 👄 krejzolku > wiem co to za impreza ,wiem ;) nie ,chyba nie ...sama nie wiem :O

Gość
no właśnie ,żałoba narodowa :( wczoraj jak wróciłam to cały dzień oglądałam na tvn 24 wiadomości ,bo było na żywo o tym wypadku i nie jedna łza mi poleciała -już taka jestem ,że bardzo się przejmuję takimi sprawami - a to niestety nie był jedyny wypadek wczoraj :( jakaś straszna ta niedziela była :(

Ziobro = mam pewne dziwne i pewnie odlegle od was poglady na temat zaloby.

krejzol--->ok, masz prawo mieć swój światopogląd, swoje poglądy i swoje zdanie...

Gość
krejzol> a możesz napisać ,jakie masz poglądy na temat żałoby ? tak z ciekawości pytam :) Ten wypadek był chyba coś około 12 ,ale nie jestem pewna :O

Gość adssummus

Gość adssummus
czesc jest miejsce? pono zkladata paczke ziomkow i ziomalek:)

hm... ja nie uwazam zadnej żałoby. Robia przesade...i to wielka. Rozglasniaja to w mediach, i po co... tak samo jak wtedy dach sie zawalił, wiem ze tragedia, ale od razu jakas tam zaloba... zdarza się. tak miało być, wszytsko jest w rekach boga

zabka= ja bawilam sie super ogolnie nie lubie chodzic w soboty do hipnozy ale jakos wyszlo no i mile sie zaskoczylam wybawilam sie za wszytstkie czasy a no i wszystkiego naj zabka spoznione ale zawsze krejzol= ja uwazam ze zalobe sie nosi w sercu a nie na pokaz kazdy przezywa ja na swoj sposob ale to ze pokazuja te wypadki i relacjonuja to dobrze w koncu moze ktos zobaczy i sie zastanowi jak bedzie pedzil autem

Gość
ita > dziękuję :) pa dziewczyny ,później może zajrze .

Żabka zdjecie wysłałam na maila :-) Ale mam lenia dzisiaj... ide chyba leze i jakis filmik oglądnac,,,,:-)

zabka to ja tez wszystkiego naj.Mozecie mi napisac ktora ma kiedy birhday bo od niedawna jestem a narazie nie mam czasu na szukanie?plisik:)

Gość
tequilka > fotki doszły :) ale laska z Ciebie :) oma > dziękuję :) krejzol> jak przygotowania do 18 ?;)

krejzik5@wp.pl ja tez poprosze:) nie ma 18stki :< przez ta zalobe!!!! mama jest dobra:D musi zmienic dowod na nowy, wymienic. i od marca robi zdjecia. dzis zrobila 3 i na kazdym brzydko wychodzi, jutro jedziemy razem bo i ja bede musiala, no i ona pojedzie ze mna zrobic, mowi ze 100zl wydala na jakies durne zdjecia:D:D ale mowi ze babka jej dzis powiedziala, ze mama jest strasznie wymagajaca:d idziemy do innego fotografa, mowi ze sie wstydzi isc:D

albo moja siosttra poznala takiego francuza, sebastiana, ktory sie w niej zakochal, no i co 2 dni dzwonil do niej na domowy. mama nic nie czai z ang :D no i po ktorejs rozmowie mama z powaga do niej mowi kasi powiedz mi dlaczego ty mnie tak chwalisz:) ciagle oopowiadasz o bigosie, i bigosie. siostra mowi mamo co? a mama na to mowisz mowisz i nagle bigos, nie wiem czy tak ostatnio Ci smakowal czy co... MAMA! mowi siostra. nie bigos tylko BIKOS, i bikos znaczy PONIEWAŻ :D

krejzol--->he,he :D a impreza miała się odbyć w jakimś lokalu, że odwołana?

Wiesz co krejzol? Ty masz rację. Ja się nad tym zastanowiłam, trochę poczytałam i też uważam, że to nie jest powód, aby ogłaszać żałobę narodową, ani powód, żeby rozdawać tyle kasy...

zamkną :/ wszytsk ozamkniete ;/ No ja wiem ze mam racje. To jest PRZESADA.

krejzol, wyżej masz mojego mejla, zapodaj swoją fotkę:)

Gość
krejzol > przykro mi z powodu tej osiemnastki :( i co teraz zrobisz? będziesz wyprawiała w domu ?