Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

Zakładamy Paczkę Znajomych

Polecane posty

Dzisiaj się ogolił, ale dzisiaj to ja nie mam ochoty na seks:). Chyba na niego nawet nie zaczekam:P

oma--->widziałam u Ciebie na zdjęciu taki ładny ciemny makijaż, jak go robisz?

Gość
z języczkiem :D chyba mam głupawkę :O

Gość
ziobro > uspokój się ,zbereźnico :P

Kochanie do tego makijazu potrzebly jest puder sypki,kredka czarna miekka tlusta tusz pogpubiajaco podkrecajacy i roz.Najpierw nakladam puder albo sypki albo w kamieniu na powieki ronir kreske,jeszcze raz puder na ta kreske i jeszcze raz na kreske kreske ,duuuzo tuszu:) i roz nakladam tak ze robie dziubeki nakladam na kosci policzkowe i nieco ponizej i nic oprocz tego,czasem na wyjscia pod puder fluid.Teraz kupilam ost w promocii pure make up mabellline,powiem Wam ze mimo ze zawiera duzo wody to bardzo mi pasuje.kolor honey:)

oma--->muszę to przeczytać ze sto razy żeby zajarzyć. Generalnie jestem \"betonik\" w tych sprawach. Ale teraz kiedy tutaj jest ogromny wybór kosmetyków a mnie na nie stać:) próbuję to zmienić:)

Gość
kredka ,puder ,kredka ,dziubek :D ło matkooo :D a teraz przełóż to na mój :P jak blondynce :D

Gość
ziobro > wiem ,wiem ...

dziubek to jest rybka tzn ze musisz zlozyc usta do buzi suchego jak dajesz cioci i wciagnac policzki do srodka i one podziela Ci sie na 2 czesci,rozojesz gorna czesc i lekko zachodzisz na dolna zeby granicy nie bylo,ja uzywam rozu albo opalizujacego albo brzoskwiniowego albo mieszam:)kapejszyn

Gość
:D a ja myślałam ,że ten dziubek tym różem na oczy :D hahahahaha :D nie mogę sama z siebie :D zaraz się posikam :D

Gość
ale mi dzisiaj odbija :O ziobro> jak przyjedziesz to Ci maznę :P

kresek nie robie na calej gornej powiece tylko odkad zacziyna sie zrenica do konca i nie zakrecam jej na koncu bo wygladam jak debil wtedy ale biore i nad ta kreska rysuje cienka druga krota nachodzi na 1,ale nad ksztaltem kresek to musisz sama popracowac bo kazdemu pasuje i kazdy lepiej sie czuje w czym innym,Ty masz super oczy do kresek,oj ja bym Cie wymalowala:)

jak dojdziesz do perfekcji bedziesz mazac:) mi make up zajmuje rowne 7 minut ze stoperem w rece

żabka--->Ty mi miałaś coś maznąć na mejla:( oma--->jaśniej babo...nic nie rozumiem:(

Gość
ech idę sobie :( nie chca ze mna gadac :(

żabka--->Ty mnie nie denerwuj czytaj lepiej co oma pisze. Będę w Toruniu to mnie pomalujesz:) Liczę na Ciebie:)

Gość
ziobro >pomaluje :) przecież napisałam ,że Cię mazne :P

oma--->a jak wybrać kolor różu, bo tego jeszcze nie przerabiałam:) żabka--->Ty żabka, ja Cię tak dzisiaj pooglądałam...Ty taka chuda to chyba nie ze zmartwienia jesteś co?

Gość
ziobro> chyba nie ,sama nie wiem dlaczego ,dużo jem ...bardzo dużo nawet :O może za dużo sexu :P

Gość
ziobro > kiedy dokładnie przylatujesz? bo już dzisiaj z itą nawet rozmawiałyśmy ,ze nie możemy sie doczekać kiedy się spotkamy :)

żabka--->muszę męża zapytać, bo sama nie pamiętam:( ale bądź pewna, że dam znać, tylko musimy się telefonami powymieniać, bo w Toruniu mam ograniczony dostęp do kompa:(

Gość
ziobro > nie jestem w stanie Ci odpowiedzieć tak lub nie ,bo to jest trochę zagmatwane :O

Gość
ziobro > a masz gg?