Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

Zakładamy Paczkę Znajomych

Polecane posty

tequillka = wysle ci moze popoludniu bo teraz jestem w pracy i nie mam zadnych a na mailu tez nie mam zadnych lena= fajnie ze do nas wpadlas

Gość oma 23
foty wyslane:! Lena witaj na pokladzie:) Ziobrofajna babeczka z Ciebie:) i coreczke masz slodziutka:)zaraz bede sie zbierac do nauki:(

Cześć dziewczyny🌻 Tyle Was tu jest🌻 i tyle już dzisiaj nasmarowałyście🌻 że trudno już się połapać:) Witam nowe🌻 Lenę🌻 i ankę🌻 ita--->na podły nastrój topik jest naprawdę dobry. Umówiłyśmy się z żabką, bo w październiku przylatuję do Polski na tydzień z kawałkiem:) Na pewno, jeśli tylko zechcesz, zabierzemy Cię i na naleśniki i na koncert Manchesteru:) Ita, a możesz napisać w jakiej firmie robisz ten staż, jeśli nie to ok:) I dawaj zdjęcie jak wrócisz do domu: mygulek@tlen.pl tequilka--->nie dostałam twojego zdjęcie...dawaj, dawaj:) A z kosmetykami to ja też raczej na bakier jestem:) Lena--->cieszę się, że jesteś. Już nie ja jestem tutaj najstarsza (30 l.):) oma--->zaczernij się babo:) i dawaj zdjęcie, bo nie dostałam:( Gdzie reszta?

ita--->odbierz pocztę:) Dziewczyny, ja jeszcze leżę w łóżku, bo u nas godzina wcześniej, ale i tak czas najwyższy wstawać:)

vilija z Ciebie tez:) Ziobro sie zaczernilam i juz wysylam!!:P

tequila🌻, oma🌻--->nieźle szczujecie mężczyzn:P, piękne młode ciała...

Vilija i Ziobro dzieki za fotki... cholercia... ktos mi jeszcze wysyłyłam fotki ale nie wiem kto... pogubilam sie juz... Kto i wysyłał ?? ? Ja za chwile bede uciekac do pracy.... mam nadzieje ze bedzie godzinka luzu i sobie yipsy zrobie bo mam co drugi :-) Pewnie wiczorkiem pozno bede,albo dopiero jutro...

Gość
witam wszystkich i nowych:) i starych :P ale szalejecie z pisaniem :D juz nie wiem kto z kim i dlaczego :P

hej zabka co u ciebie przeslesz mi swoja fotke jak wroce do domu to przesle swoje dziewczyny ziobro, vilija, tequillka, oma23 wszystkiej jestescie sliczne a ziobro masz super fryzurke

ja wyslalam ziobro a mi nei chciala wyslac swojego. fajnie. dzieki

ita--->to brat:) z Manchesteru:) żabka--->no jesteś!:) Vilija--->nie szkodzi:) Wracam do kuchni gotować obiad:)

Gość
ita > a humoru brak ,ale nie będę smęcić ,luzik ;) wyślę Ci ,ale później ok ? :) czekam na fotki tych laseczek które mi jeszcze nie wysłały :)

Gość
ziobro > :) a co pysznego dzisiaj gotujesz??

tarta ze szpinakiem, kurczaczkiem, jajkiem i pomidorkiem:) Uwielbiamy to!

no uciekam, muszę zdążyć, bo chłopy do pracy pójdą:)

Gość
ziobro > mniam ;) poproszę przepis :) oma > to było do mnie ? 😤 :P

ZABKA= JA TEZ NIE MAM HUMORU WCZORAJ WIECZOREM SOBIE TROCHE POPLAKALAM I TROSZKE MI PRZESZLO A JAK DZIS SOBIE NA TOPIC WESZLAM TO NAWET BARDZIEJ MI SIE HUMOR POPRAWIL ALE I TAK MAM KIEPSKI JAK MOZESZ TO PRZESLIJ TO ZDJECIE POZNIEJ KREJZOL TY TEZ

krejzol i jak dlugo goscie siedzieli?chwal sie prezentami! Zabka to jak Ci przejdzie to mi powiedz:P

oma23= ladnie wygladasz z grzywka tak idziesz do slubu ziobro= kurcze skas was kojarze krejzol = pzresylaj mi fotke ita130@o2.pl

ITA = wyslalam 🌻 Oma = styl mamy chyba taki sam. kocham korale i spodnie rurki. i dwie bluzki na raz kontrastujace ze soba, ach :) A prezenty...w sobote dostale od siostry, od babci pieniadze, do chrzestenych kasę, sama kasa:) no i od rodzicow tez.

Gość
ita > zaraz wyślę :) oma> przeszło :P

zabka no to git odrazu mi lzej na duszy:P:) ide robic jesc bo zaraz mi narzeczony z glodu umrze,bede wieczorkiem laleczki:)