Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggbhrhf

ehhh to solarium. ZAPYTANIE????

Polecane posty

Gość ggbhrhf

siema ja mam takie banalne pytanie sorry ze zawracam wam dupe:) chodzilam na solarke na 4min teraz chodze na 7 czy moge chodzic tak caly czas czy musze zwiekszac ilosc min? bede sie opalac chodzac ciagle po 7min?nie chodzi mi o utrzymanie opalenizny, chce sie opalic bo do opalenizny jeszcze mi daleko:) pozdro dzieki z gory za odzew

Gość _Edysia_
ggbhrhf : Jezeli chcesz uzyskać pewien kolor opalenizny,a nie ja utrzymać, to mogłabys co jakis czas spokojnie zwiekszyc czas oplalania (hmm.. ale jedna uwaga : jaki masz naturalny kolor skory? jestes jasnej karynacji,jezeli tak, to z zwiekszaniem czasu opanania moze byc roznie, Twoja skora moze roznie reagowac tnz. mogłabys uszkodzic naczyna i wtedy powstac moga czerwone plamki, wiec wtedy lepszym rozwiazaniem jest chodzic czesciej na solarium ale utrzymywac ten sam czs zeby skora sie przyzwyczaiła. A jezlei masz naturalny kolr skory czyli nie za jasny, to spokojnie mozesz co jakis czas sobie zwiekszyc czas i nic nie powinno sie zdazyc) Troszke chaotycznie napisałam,ale jakas wiadomosc przekazałam. :) Pozdrawiam p.s polecam rowniez słonce wkoncu mamy LATO! :))

Gość ggbhrhf
mam śniadą karnacje no tak z tym ze nie zawsze jest czas na to słoneczko:) buziam