Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to prawda

Nowy w miescie to ksiadz

Polecane posty

Gość nie znam się na tym
W sraczu przecież on robi pod siebie.

Gość nie chciała obciągnąć
z tego co wiem ksieża nie robia kupy bo im nie wolno

Gość nie znam się na tym
"Nowy" to nawet jak by mógł to i tak by nie robił bo ma zawsze w tyłku jakieś ciało obce.

Gość owsika
:D:D

Gość cieżarnego owsika
to daje 2 ciała obce

Gość nie znam się na tym
No dobra szczurki bo się za bardzo rozbrykałyście. Chwila prawdy. Dziękuję za miłą rozrywkę dobranoc 🖐️

Gość ja kolo limanowej przy
obranoc 🖐️

Gość owsika
ciężarny owsik??:D:D

Nie ma to jak zawzięta grubaska zaczyna mówić o tym czego na oczy nie widziała. Koloratkę głąbie nie zakłada się bezpośrednio na szyję. Może to co niby zobaczyłaś na mojej szyi skojarzyło Ci się z psią obrożą, którą zakłada ci twój pan jak wychodzisz z nim do pobliskiej Biedronki. I do tego jakbyś założyła bryle na swój koślawy nos to na tiszercie zobaczyłabyś, starannie naniesiony napis sitodrukiem FUCK OFF. Jedyne opory jakie ma to nie dać ci z liścia, bo mimo swojego wyglądu reprezentujesz jednak słabą płeć. Nie dziwię ci się wcale skoro książki rozróżniasz tylko po kolorach. Jak swoją wiedzę czerpiesz z kolorowanek dla dzieci w wieku pięciu lat a twoja biblioteczka składa się z piętnastu wydań \"Katarynki\". Żegnam ozięble

Gość gość
SZOKE 34%To Ty komus jeszcze oprócz Skoczka wysłałeś zdjecia?Może i mi wyslesz, he?:DJa sie znam na koloratkach, jak nikt inny, to szybko potwierdze albo zdementuje tego ksiedza :classic_cool:

Pozdro... nie jestem samobójcą. Domyślam się co by się działo jak bym wysłał Tobie fotkę. A to miałbym coś w ustach ( nie koniecznie czarnego :P ) a to jakąś substancję na twarzy. Dzięki to już wolę być księdzem 🖐️

Gość gość
A to miałbym coś w ustach ( nie koniecznie czarnego )a to jakąś substancję na twarzy. Dzięki to już wolę być księdzem Takie rzeczy tylko u Idealisty:D 🖐️Ja robie jaja tylko z głupoli, Ty na razie nie jesteś głupolem w moich oczach;)Jednakże po zastanowieniu stwierdzam, że jednak mi Twa fotka niepotrzebna, chyba że jako jakis gratis do czegoś...ewentualnie:P