Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika022

tipsy i po tipsach

Polecane posty

Gość mika022

2 tyg temu mialam zalozone tipsy i juz docenilam wlasne paznokcie:) zamierzam jutro isc do sciagniecia, czy przez ten okres mogly sie mocno oslabic??

po 2 tyg raczej się z nimi nic nie stało, wiadomo, będa troche słabsze i bardziej miekkie, ale pare dni i wrócą do pierwotnego stanu ;)

Gość kamilasia
Twoj stan paznokci zalezy teraz od tego jak ci kosmetyczka je zrobila... mogla ci mocno spilowac plytke to beda oslabione moga sie lamac i wygladac noeciekawie, ale jak byla dobra kosmetyczka to nie powinno byc to uciazliwe dla twoich pazurkow. a jakie mialas pasnozkcie zele czu akryle?

Gość emu_83
no na pewno wpływ na paznokcie miało.Ja miałam akryle i do dziś tego kroku żałuję. Zgadzam się z poprzednią opinią zależy czy bardzo Ci płytkę spiłowała i będzie zależało od tego w jaki sposób zdejmie Ci tipsy mi akryle spiłowywał i tym uszkodziła mi płytkę.Generalnie to normalne paznokcie odzyskasz jak urośnie Ci nowa płytka mi to zajęło około 3 miesięcy ale bardzo o nie dbałam,odzywki wsmarowywałam codziennie jakąś paznokcie malowałam ,kupiłam specjalną z inglota na wzrost paznokci i pomogł o tyle że przypsieszyła wzrost panokcia.