Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość józek ze slomników

No i co??! Macie swoje Kaczory... Szatani je prześladuja...

Polecane posty

Gość józek ze slomników

Przez te dwa Kaczory stajemy się pośmiewiskiem na całym świecie... Ci co głosowali na PIS... zadowoleni???

Gość józek ze slomników
żaden obrońca PIS-u sie nie odezwie??

Gość sxiaraaa
teraz im pewnie wstyd !!!

Gość kaczka dziwaczka 123
Odezwał się następny imbecyl, nie rozumiejący wypowiedzi Kaczyńskiego. Dzięki nim trochę porządków po zasranym SLD już jest zrobionych.

Gość józek ze slomników
tak ciekawe jakich porządków?? takich ż służba zdrowia strajkuje... że tanie panstwo wcale tanim nie jest... że władzę mają lepper i giertych ktorzy imbecylami sa ponad miarę... takie porzadki że smieje sie z nas cały świat... ot tak w jakim innym normalnym państwie prezydent i premier to bracia i to w dodatku blixniacy którym mama rozkazuje co mają zrobić, albo ojciec Rydzyk... otóz bracia Kaczyńscy sa zagładą dla resztek polskiej demokracji... takie porzadki masz na myśli???

Gość demokracja przetrwa
nie tragizuj, nie pierwszy raz mamy bande idiotow w rzadzie, choc rzeczywioscie tym razem wyjatkowo zacofana :O

Gość Inny Szatan
Jutro zdemaskowane zostaną krasnoludki szczające do mleka powyżej limitów UE. Pojutrze bikiniarze i prywatna inicjatywa, trzeciego dnia bumelanci i kułacy :P :D

Gość uppppppppppppppppppppppp
up

Chodziło o cytat z \"Chorału\" K. Ujejskiego. O! Panie, Panie! ze zgrozą świata Okropne dzieje przyniósł nam czas, Syn zabił matkę, brat zabił brata, Mnóstwo Kainów jest pośród nas. Ależ, o Panie! oni niewinni, Choć naszą przyszłość cofnęli wstecz, :classic_cool:Inni szatani byli tam czynni;:classic_cool: O! rękę karaj, nie ślepy miecz! Mało kto to pojął, bo społeczeństwo schamiałe mamy i nieoczytane.

Gość frk-099
...się odezwę. Głosowałem na PO. Teraz zagłosuję na PiS, głównie z obaw przed koalicja PO-LiD. Informacja: - do kościoła nie chodzę - Rydzyka nie znoszę - socjalne obietnice PiS uważam za propagandę wyborczą - uprawiam seks oralny z kobietą, która stosuje antykoncepcję. Czyli zapewne jestem zbiegłym pacjentem szpitala psychiatrycznego, bo nie mieszczę się w waszym schemacie elektoratu PiSu.

Gość józek ze slomnikow
tak tak... potem zostalo to wszystko naciagniete ze to niby cytat i takie tam... jak glowa panstwa palnie jakas totalna glupote to potem zawsze sie to naciaga ze chcial powiedziec cos innego albo ze to znaczylo to i to... Kaczynskim sie po prostu w glowie przewrocilo i nie wiedza juz co zrobic... Oni maja pomieszane w lebkach zadza wladzy ich zaslepia... nikt mi nie wmowi ze moga stworzyc w polsce cos konstruktywnego i polepszyc sytuacje... mieli okazje juz i co zaistnial z tego wielki chaos nic wiecej....

Gość frk-099
To straszenie dyktaturą jest żałosne! Ile macie lat? 10??? Jeszcze zdążyłem zaliczyć kilkanaście lat życia w prawdziwej dyktaturze. Pamiętam gdy moja Mama tłumaczyła mi: nie powtarzaj wśród obcych, tego co usłyszałeś w domu. Dla niezorientowanych podam, ze rodzice rozmawiali o: Katyniu, Powstaniu Warszawskim, KORze i wyrażali niechęć i pogardę dla władz PRL.

Gość frk-099
Myrevin MRK