Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rubinowa

jaki aparat do500? canon A460 czy nikon coolpix L10?

Polecane posty

który jest lepszy? jeśli macie doświadczenie z tymi modelami, napiszcie.

o jaaaa.... no to co w takim razie? o którym mówisz? na jakiej podstawie?

ja mam canon Power Shot A710 IS i jestem bardzo zadowolona;) ogolnie z tego co mi wiadomo ( moj kumpel jest zawodowym fotografem) to najlepszymi markami aparatow sa: canon i olympus. ja bym wybrala canona;]

razem z akumulatorem do baterii dalam niecale 1500 zl;) ale moja siostra rodzona kupila canona (nie pamietam symbolu) za niecale 500 zl i tez jej juz sluzy 2 rok i nie miala z nim problemow zdjecia sa dobrej jakosci:) postaram Ci sie podac za chwile symbol tego aparatu;)

wprowadzialam cie w blad;) ma go okolo roku bo zmieniala. Wczesniej miala panasonica;) ale jej wyswietlacz padl. a zmienila na canona Power Shot A550.

niestety canon Power Shot A710 IS leży poza moimi możliwościami finansowym... poszukuję jakiegoś zgrabnego aparatu w tej klasie, którym można zrobic w miarę dobre zdjęcia i który nie zepsuje mi się tak szybko. wiem, że za tę cenę nie mogę wymagac cudów, ale co w takim razie proponujecie? niuska - też tak słyszałam, że canon i olympus są jednymi z najlepszych marek... ten A550 pewnie jest dużo droższy

Gość ble ble ble ble ble ble ble
moj facet ma canona A4 cos tam a ja mam nikona colpix L3. moj ładniejszy ale jego robi lepsze zdjecia.

Gość ble ble ble ble ble ble ble
tyle ze moj kosztowal jakies 600 zl a jego cos kolo 1000

nie A550 mozesz znalezc napewno w rozsądnej cenie;) z reszta nie mowie z A 460 jest niedobry;) nie wazne jaka jest cena aparatu moze kosztowac 500 zl i byc lepszym od tego co kosztowal 1000zl. znam takie przypadki;) jesli sie kupuje aparat to trzeba patrzec na renome marki ja np chcialam kupic aparat hp ale podobno ta marka nie jest najlepsza i sie ludzie skarża.

Gość moze A640
jest chyba niewiele droższy i calkiem fajny

Marka jest bardzo ważna przy wyborze aparatu fotograficznego, ale bądźmy rozsądni. Są granice, kiedy warto za sprzęt o podobnych parametrach zapłacić więcej, bo potem to już czyste naciągactwo. Zobacz sobie ofertę internetowego sklepu Wasserman - mają bardzo atrakcyjne ceny.