Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zlot_Rybk

ciaza..stres..Czy ogolnie ze mna jest cos nie tak

Polecane posty

Od jakiegos czasu mam nieregularny okres! Ostatni okres mialam 1 czerwca odleglosc miedzy wczesniejszym okresem a tym ostatim byla 28 dni ! Wczesniej jednak bylyly one jednak 30 dniowe! Sprawdzalam sobie dni i niby wyszlo ze mialam nieplodne kiedy kochalam sie z facetem do konca okres z wyliczen jednak juz powinnam dostac 28 a do tej pory nie mam robilam test wyszedl negatywny (w co mi jest trudno uwierzyc ) Bo okresu nadal nie ma!! Czy cos jest ze mna nie tak??Czy moze to przez stres ??Moze powinnam zrobic jakis inny test !! Mysle ze te internetowe wyliczenia jednak nie sa wiarygodne? Czy ktos byl w podobnej sytuacjii!! Dodam ze jesli bede w ciazy to bede sie bardzo cieszyc !! Pisze poniewaz martwie sie o zdrowie !! Prosze o pomoc z gory dziekuje ;) Pozdrawiam goraca wszystkich !!

Zapomnialam dodac iz mam powiekszony i zaokraglony brzuszek ranne mdlosci od czasu do czasu wymioty (rzadko)czesta zgaga..ogolne zle samopoczucie czeste zmiany nastroju,sennosc!!Narazie to co pamietam i zauwazam co sie zmienilo ! Jesli jeszcze cos bedzie to napisze ! A na ta chwile czekam na odpowiedzi

Gość lanka234
Zrob po prostu test z krwi beta hcg i rozwiejesz watpliwosci