Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pięknota

smoking fetish - co robic, pomocy

Polecane posty

Gość pięknota

Ostatnio mój mężczyzna przyznał mi się że od bardzo dawna uwielbia (podniecają go) kobiety które palą papierosy. Ja sama nie pale i w tym momencie znalazłam sie miedzy młotem a kowadłem. Z jednej strony chciałabym mu sie podobać jak najbardziej i być dla niego pociągająca, z drugiej - nie lubie papierosów, boli mnie po nich głowa i jest mi niedobrze, pozatym nie chce wpaśc w nałóg. Co mam robic ? czy pójdzie szukac poza domem tego czego nie moge dać mu ja ? Ma ktoś podobny problem ? Czy tylko ja to tak wyolbrzymiam ? Swoją drogą on to naprawde lubi, kilka tysiecy zdjęc palących kobiet na dysku mówi samo za siebie. Pomocy :(

Gość iga.
Przyśniło Ci się to czy co?

Gość pięknota
oj wierz mi, chcialabym. Same fakty niestety :(

Gość iga.
Gdybym miała takie problemy to by już dawno została panią premier RP ;).

Gość pięknota
no to nie zazdroszcze, ale ja mam taki i cholera naprawde nie wiem co robic

dziewczyno nie pal on powinien cię szanować zato że nie palisz ja paliłem nic przyjemnego uwierz

Gość iga.
Nie słuchaj tego tam u góry- Misia. Papierosy pozwalają się odstresować. Nawet jeśli powodem Twoich stresów jest problem o którym napisałaś... Ja od samej 24 wypaliłam juz 9 fajek. I szczęśliwa jestem ;).

Gość pięknota
no dobra, palić nie zamierzam, ale nie chce zeby znalazł sobie jakaś paląca

jak on wolałby paloncą to on nie jest dla ciebie masz swoją ambicję

Gość iga.
Zatem żryj lizaki kobieto.

Gość pięknota
Iga - chyba jestes uprzedzona do mnie z jakiegos powodu, chyba z takiego ze nie pale i nie zamierzam bo nie wyobrazam sobie innych, aczkolwiek dzieki za sugestie. Misiu - jesteśmy już ze sobą ponad 3 lata i dopiero teraz sie przyznał, nie wymuszal na mnie nigdy zebym zapaliła. Dlatego sie zastanawiam - zaczac sie martwic czy poprostu przymknac na to oko i udawac ze to nic nie znaczy

Gość iga.
Kobieto. Przymknij oko, tylko Ci to powiedział. JA pierdole, dla mnie fetyszem są duzi faceci przy kości (pomimo ,że ogólnie faceci się mnie brzydzą, o zgrozo) a małym bym nie pogardziła i bym go pokochała. Pomimo, że na pewno poinformowała go że kręcą mnie wielcy ;). Po prostu był szczery z Tobą, macie już dosyć spory stać -3 lata w końcu ;). Robisz problem z niczego, to tak jakby rozpatrywać to ze autobus się spóźnił 3 minuty ;).

pieknotka 3lata mu nie przeskadzały że nie palisz teraz wymusza może ma inną która pali i to go rajcuje ja nigdy nie namawiał bym swojej dziewczyny zeby paliła

Gość pięknota
myśle ze ty nie robisz zdjęc dużym fatetom na przystankach kiedy nikt nie widzi, a on owszem

Gość iga.
Za to się gapię jak nikt nie widzi ;).

Gość pięknota
wiec twierdzisz ze to normalne - strasznie chcialabym w to wierzyc :(

Gość iga.
Mówię Ci już po raz kolejny babo wstrętna- robisz problem z niczego.

iga to ze mamy 21 wiek to nie znaczy że zanikają wszelkie kulty , ruch feministek nic dobrego nie wprowadził tylko bałagan pomyśl tylko troszeczke prosze|

Gość pięknota
hehe, codziennie tak mowie do siebie :) moze faktycznie nie warto sie zamartwiac skoro 3 lata wytrzymal, moze jeszcze troche da rade

Gość iga.
Jakich feministek?! W życiu nie widziałam prawdziwej feministki, w życiu nie zobaczę i w życiu nie porównuj mnie do feministek. Zbyt mało możliwości. Gdybym miała ciało Agie Jolie mogła bym podziałac w tym biznesie trochę, a tak to pozostało mi jedynie samoukrzyżowanie ;).

Gość iga.
A pewnie pięknota ;). Po co się zamartwiać. Złość piękności szkodzi... A jeśli zbrzydniesz to na pewni nie będzie miał oporów żeby Cię porzucić dla jakiejś słodkiej palącej gorącej suczki. Pilnuj się.

Gość pięknota
no dobra przynzam sie, caly problem tkwi w tym ze ja nielubie siebie, jestem mala, gruba, ruda i brzydka w ogole i do tego wszystkiego dochodzi mi jeszcze kolejna wada (wg niego oczywiscie) - niepalaca I jak ja mam tu faceta zatrzymac przy sobie ? :(

Gość iga.
Też jestem mała i brzydka. Rąsia skarbie ;).

Gość pięknota
ja jeszcze ruda jestem i piegow mam milion :) no nic, dzieki za pomoc, ale dalej nie wiem co robic. ide spac, zeby jeszcze dodoatkowo nie straszyc jutro. wypadalo by zrobic dobre wrazenie, nawet jesli mialabym z nim zerwac.

pieknotka gdze ty mieszkasz niema w polsce dzury tak zabitej dechami tu w norwegi nie mogę ekspedintce wsklepie zaproponować kawy bo mnie posądżą o molestowanie a ty sie zastanwiasz nad takim taką bzdurą

Gość pięknota
piekny krakow z tej strony misiu :)

Gość iga.
Kobito ciesz się, że w ogóle jest, będzie dobrze- zobacztsz ;). Ja jestem tak brzydka i odstraszająca, że w życiu z żadnym nawet nie byłam.A stara już dupa jestem. Dobra to ja jestem tylko kumpela. heh.. ;). Pozdrawiam.

Gość pięknota
na czacie go zlapalam, chyba musialam mu sie spodobac z gadki i pozniej jak mnie zobaczyl to jakos przemogl chcec ucieczki. pozatym wtedy taka gruba nie bylam :/

Gość iga.
Schudniesz. Szkoda żeś z Krakowa bo bym Cię na bieganie albo basen zabrała ;). Poza tym wydaje mi się, że w miłości tusza czy wygląd nie ma znaczenia. Liczy się akceptacja i właśnie ta wcześniej wspomniana miłość. Ale ja dziwna jestem i nikt mnie nie chce. Czyli chyba źle mi się wydaje. Będzie dobrze ;).

Gość pięknota
wiesz, moze i kocha, pewnie napewno skoro tyle wytrzymal. tyle ze jemu jest ze mna dobrze. ja calkiem niezle gotuje, piore, prasuje, mysle o wszystkich tych rzeczach o ktorych on zapomina, troszcze sie kiedy jest chory. Tyle ze ja nie mam ochoty byc tylko sprzetem AGD, chcialabym byc tez kochanka, a zeby tak bylo musialabym go pociagac co w aktualnej sytuacji nie wydaje mi sie mozliwe :(