Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pięknota

smoking fetish - co robic, pomocy

Polecane posty

Gość iga.
Średnio mi się chce wierzyć ,że problemem są tu papierosy. A jeśli chodzi mu o ciałko to kolejny palant do kolekcji. Nie zaprzątaj sobie głowy nawet taką rurą bez wylotu. Oni są draniami. Tyle. Ja już się pogodziłam prawie (pomijając chwilowe desperacje) ze swoim losem.

pięknotka w polsce mieszkam w zachodniopomorskim dlatego robie ukłon dla pierwszej stolicy polski nie martw sie wsrodku jesteś kobietą napewno ktos to doceni

Gość iga.
Zabawny jesteś. "nie martw sie wsrodku jesteś kobietą napewno ktos to doceni" W takim razie co by musiała zrobić żeby być kobietą na zewnątrz... w ogóle czym jest na zewnątrz? Boże jak nienawidzę mężczyzn. Ciekawe czym Ty jesteś? Bo w środku to chyba masz własne gówno zamiast mózgu.

Gość pięknota
nie, papierosy spowodowaly tylko spadek mojej samooceny o ostatnie kilka punktow. zato znalazlam motywacje do schudniecia ktorej nie moglam znalesc - pomyslalam sobie ze skoro papierosami go nie zwabie to niech chcociaz cialko bedzie ok, nakupilam roznych cud kosmetykow, ponakladalam na siebie a pozniej zobaczylam te zdjecia ktore tak lubi to pomyslalam ze nawet gdnybym nic nie jadla tylko siedziala na silowni i kapala sie we wszystkich mozliwych kosmetykach swiata to nigdy tak wygladac nie bede. poprostu nigdy nie bede dlugonoga blondynka, z pelnym biustem, glebokim spojrzeniem i namietnymi ustami :(

iga ty jadłaś chleb już nie jednego pieca prawda?

Gość pięknota
wiec postanowilam wziasc sprawy w swoje rece i zerwe z nim dzisiaj za parenascie godzin on tego nie zrobi wiec ja musze :( niech chlopak ma szanse znalesc kobiete ktora bedzie mu odpowiadala fizycznie i jako sprzet AGD

Gość iga.
Rozumiem Cię Pięknota i prawdę mówiąc nie wiem co powiedzieć. Mam wrażenie, że robisz z igły widły, przynajmniej jak na razie. Wyczuj faceta, jeśli Ci nie będzie odpowiadał to skończ tą znajomość. Chce Ci się żyć z poczuciem że jesteś człowiekiem kategorii B? Zycie mamy tylko kurwa jedno. Cóż ja swoje przegrałam i mnie wkurwia że osoby które nie wyglądają jak panie które opisałaś muszą żyć wciaż w idiotycznych obawach. Misiek tylko potwierdził w swoim męskim egoiźmie to że jest jednym z wielu beznedziejnych facetów. Obrzydlistwo. Z niejednego, a co?

Gość pięknota
to ja robie z sibie kobiete kategorii B a nawet D :/ on nigdy nie dal mi tego do zrozumienia. Ale ja nie potrafie tego zwalczyc u siebie, dlatego chce zeby trafil na jakas fajna kobietke. Nie chce go dreczyc swoja osoba - za bardzo go kocham :(

Gość iga.
Ja pierdole... Kobieto dobijasz mnie. Skoro nie dał Ci tego odczuć to widać nie jest z Tobą źle, masz wybujałą fantazje, uspokój się, podłącz pod respirator i idź spać. Fanatyczka! Po co chcesz z nim zrywać? Bo kurwa robi zdjęcia innym kobietom? O kurwa! materiał na dobranockę dla 7 latków. Opanuj się, wyśpij się i przemyśl swoją głupotę. JA rozumiem gdyby facet Cię poniżał, sprawiał przyrość... hehe;) desperatka.

Gość pięknota
wybaczcie, ale ja juz sobie pojde. wypadaloby jakos wygladac, nawet do zerwania :/ dzieki raz jeszcze. Nie martw sie Iga, jak to mawiaja u nas w rodzinie "kazda stwora znajdzie swego amatora" :) pozdrawiam i zycze dobrej nocy buziaki :*

Gość pięknota
ide sie przespac z tym co napisalas - moze faktycznie jestem desperatka głupia w dodatku ale i tak zle mi z tym

ty super panienka dlaczego okresliasz mnie obslizłym beznadzejnym facetem

Gość iga.
I jeszcze się pytasz? Twój tok myślenia ....żenada. Zresztą każdy men ma taki.

Gość Olej tego zboczeńca
Weź się za siebie i poszukaj sobie normalnego faceta. I nie bierz do siebie porad starzejącej się i paskudnej "igi.", bo to jest również osoba, która ma swoje zboczenia, w dodatku związane z kałem:O

Gość pięknota
co to znaczy normalnego faceta ? i czy tacy w ogole istnieja ? Moj przez 3 lata byl cudowny i nie wykazywal zadnych oznak zboczenia jesli to mozna nazwac zboczeniem. a Co jesli tego zostawie, znajde potencjalnie normalnego a po 10 latach malzenstwa okaze sie ze ma drugie zycie z jakims facetem np, bo to sie zdarza bardzo czesto. Jak poznac ze facet nie wyskoczy mi nagle z jakas rewelacja ?

Gość AgatraM
Wielu facetów uwielbia kiedy dziewczyna pali ! Kto nie wierzy, niech zaglądnie sobie na forum : smokingfetish.fora.pl

znakomity temat :) dla mnie kobieta, która nie pali nie ma u mnie najmniejszych szans żebym się nią zainteresował ;) więc on Cię oszukiwał od początku albo liczył, że zaczniesz palić, swoją drogą to nie rozumiem jak można nie palić, wiadomo, że jak się zaczyna palić to nie smakuje, a później bardzo smakuje, w przeciwnym razie ludzie nie paliliby

Gość gość
No nie, nie m to jak pachniec jak pet podniesiony z chodnika.