Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OPEN-uppp

Śmiać mi się chce z tych kosmetyków - obrzydliwości na Allegro

Polecane posty

:D:classic_cool: Najpierw łożyska zwierzęce, później zdaje się szpik koński, a teraz widzę jakąś maść ze ślimaków. I niektórym wydaje się, że coś takiego zadziała przez to że jest własnie z takich podejrzanych, tajemniczych składników... Trochę magią zalatuje :) Ciemnogród...

Gość Odp.
Nie prawda szpik koński działa . Kto go raz użyje już zawsze będzie go kupywał . Pozdrawiam /

Gość winne
kupujac takie produkty (futra, szpiki konskie czy kocie skorki) napedzacie biznes, ktory dopuszcza sie tych okrucienstw. WSTYD!!! popieram autora- zaobony w 21 wieku... ale lamerka:(

Dzień dobry..jeżeli mogę się wtrącić,to jestem przeciwna takim kosmetykom,poniewaz kupując takie produkty narażamy na śmierć niewinne zwierzeta,chocby miały to byc slimaki.

Gość glool
Odp.- a z jakiego jezyka pochodzi słowo - kupywał, bo na pewno nie z Polskiego:P

cholera tez zwrocilam na to uwage i doszlam do podobnych wnioskow ;( za bardzo kocham zwierzeta aby rozwijac taki \"biznes\"

Gość smętarz dla zwierzaków

ja sie z tym nie spotkałam na allegro,ale moze to niekoniecznie jst produkt robiony z tych części zwerząt, tylko w jakiś sposób zastępowany? tak jak popularny krem na blizny w mango- wiadomo ze nie jest robiony ze sluzu czy czegoś slimaków tylko zastępowany.

Gość niechcemalemuszem
A co powiecie na odżywkę do włosów z kurzym żółtkiem? Jak można stosować takie okropieństwo, w końcu to potencjalny kurczaczek??? Może wg Was to kolejny zabobon? Szpiku końskiego i śluzu ślimaka nie używałam, ale możliwe, że tak jak kurze żółtko, zawierają one dużo cennych substancji, które mogą korzystnie wpływać na stan skóry, czy włosów.

Gość co za idiotka
to jajek też nie jesz i nic co ma je w składzie bo to mógł być kurczaczek? :O