Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

meggy_p

ultrashape!!!

Polecane posty

dziewczyny, korzysta艂y艣cie z ultrashape? piszcie o efektach! czy ten uwolniony t艂uszcz odk艂ada si臋 w innych cz臋艣ciach cia艂a, czy rzeczywi艣cie w膮troba si臋 go 艂atwo pozbywa...? nie chcia艂abym i艣膰 na zabieg wyszczuplaj膮cy n贸g i po jakim艣 czasie mie膰 grubych ramion albo drugiego podbr贸dka:( czy koniecznie trzeba uprawia膰 cwiczenia fizyczne i jak d艂ugo trzeba trzyma膰 diet臋 niskokaloryczn膮??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 dziewczyny uwazajcie
moja kolezanka posz艂a na ten zabieg. 2 tygodnie przed unika艂a t艂ustego jedzenia.... po zabiegu chodzi艂a codziennie na si艂ownie stosowa艂a diete i straci艂a 3 cm w udzie ale uwaza ze tego nie wida膰. wyda艂a ponad 3 tys by pozbyc sie bryczes贸w i wyszczuplic uda ale pewnie ten sam efekt by艂by bez ultrashape.. poszukaj w archiwum bo ten temat juz by艂!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Eliza436
a czy mozna ta metoda wyszczuplic twarz i czy jest bezpieczna?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Pikolo010
Twarz mo偶na wyszczuplic lipoliz膮. Sama to zrobi艂am, jestem og贸lnie szczup艂a, ale pyzata. Trafi艂am na tym forum na lipolize iniekcyjn膮 i posz艂am na zabieg. Na efekt trzeba zaczeka膰 oko艂o 1,5 miesi膮ca, ale jest bardzo 艂adny, pozegna艂膮m sie z pyzat膮 bu藕k膮. Wejd偶 na topik "lipoliza iniekcyjna"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kryskrysia
cze艣膰 - czy ta lipoliza na poliki faktycznie dzia艂a? znalaz艂am w膮tek (starawy) ale mam podobny problem - robi艂am ultrashape na boczki i brzuszek i by艂o ok - mo偶e bez rewelacji ale tam gdzie zawsze ty艂am najszybciej teraz po roku i dodatkowych 4 kilogramach jest nadal ok. Teraz jestem na diecie to pewno zgubi臋 te 4 ale co zrobi膰 z polikami? Ultrashape sie nie nadaje (chyba g艂owica za du偶a) - wiem bo ju偶 rok temu pyta艂am - teraz mam znowu troch臋 kasy to chce co艣 zrobi膰 - lipoliza???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zadowolona z ultrashape
ultrashape dzia艂a - przynajmniej na mnie (3 zabiegi + 10 velasmooth i prawie 7 cm w brzuszku) ale faktycznie nie nadaje sie na poliki bo i g艂owica za du偶a i m贸zg zbyt blisko - pyta艂am to te偶 mam pyzy dajcie zna膰 co z t膮 lipoliz膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abrakadabra_krk
wed艂ug mnie super sprawa, zabieg jest powtarzalny, zatem mo偶na poprzesta膰 na jednym lub skorzysta膰 z kilku, jak doda si臋 do tego jeszcze masa偶 endermalny to znika te偶 cellulit. T艂usz si臋 nigdzie nie odk艂ada, wiem, sama spr贸bowa艂am- co wa偶ne, w ci膮gu kilkunastu dni po zabiegu nie masz apetytu na nic t艂ustego. jak do tego 膰wiczysz albo w艂a艣nie bierzesz zabiegi endermologii0 sukces gwarantowany!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Za drogo w stos. do rezultatu
Nie warto wydawa膰 tyle kasy ! Po zabiegu bardzo wa偶ne jest wydalenie lub spalenie t艂uszczu jaki zosta艂 uwolniony w trakcie zabiegu. Cz臋sto to si臋 nie udaje i ... t艂uszcz wraca ale w innym miejscu. Moim zdaniem najlepiej si臋 porusza膰 albo pr贸bowa膰 innych znacznie ta艅szych metod. S膮 r贸偶ne vaccumy, elektrostymulacjie, fale radiowe ultradzwi臋ki i inne wynalazki. Ja chodzi艂am na elektrostymulacj臋 plus ultradzwi臋ki i efekt jest ok. Na wszystko wyda艂am mo偶e ze 2000 (20 sesji). A 偶e nie lubi臋 膰wiczy膰 :) wi臋c chdz臋 dla podtrzymania na elektrostymulacj臋 co 2 tyg. Jestem zadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abrakadabra_krk
wiem, ze zabiegi ju偶 powoli zacz臋ly tanie膰, a ja wol臋 jednak ten ni偶 setki innych....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ma艂o czasu
偶eby zrobi膰 20 zabieg贸w to trzeba mie膰 mn贸stwo czasu. Ja jestem po ultrashapie i kilku masa偶ach i bardzo sobie chwal臋 rozwi膮zanie. Te 2000 to wcale nie tak ma艂o, w zasadzie niewiele mniej ni偶 ja wyda艂am a nie mog艂abym sobie pozwoli膰 seri臋 20-tu zabieg贸w:) i jakie艣 podtrzymania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abrakadabra_krk
w艂a艣nie masz racj臋- po zabiegach z udzia艂em ultrad藕wik臋k贸w, kt贸re rozbijaj膮 t艂uszcz TRZEBA robi膰 albo endermologi臋, albo chocia偶 drena偶 limfatyczny, a najlepiej to wszystko razem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Za drogo w stos. do rezultatu
20 sesji to wcale nie tak m臋cz膮ce ! A do tego poniewa偶 redukcja jest wolniejsza wi臋c bardziej nautalna, sk贸ra ma "czas" przystosowa膰 si臋 do zmany w obwodzie :). Poza tym uwa偶am 偶e takie metody (bardziej zbli偶one do naturalnych metod likwidacji t艂uszczu jakie stosuje sam organizm) s膮 znacznie bezpieczniejsze. Je艣li prawd膮 jest 偶e ultrashape niszczy b艂on臋 kom贸rkow膮 to ja osobi艣cie nie do ko艅ca wierz臋 偶e to takie neutralne, w ko艅cu to fizyczna ingerencja, a co gorsza ca艂kowicie bez kontroli, bo zobaczy膰 toego nie mo偶na. Co ciekawe Ultra od 艂u偶szego czasu nie mo偶e uzyska膰 certyfikatu dopuszczenia w USA.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oj bez kontroli
Chyba ci臋偶ko jest 偶y膰 w 艣wiecie gdzie uwa偶a si臋 偶e skontrolowa膰 mo偶na tylko to co wida膰:))) Ciekaw膮 osob膮 jeste艣 (moja przedm贸wczyni)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abrakadabra_krk
no, argument 偶e w USA nie ma certyfikacji jest "powalaj膮cy" to ju偶 normy UE nie wystarczaj膮? hahahahaha.

Udost臋pnij ten post