Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfd

Mój chłopak nie ma żadnych kolegów

Polecane posty

Gość fdfd

to trochę nienormalne:o

Gość o8899999o
i co w tym nienormalnego? Moze nie spotkalnikogo z kim chcialby sie przyjaznic? albo koledzy wyjechali? Ja mialam 2 przyjacoilki, ktore wyjechaly za granice, kuzyna, ktory tez wyjechal, kuzynka-takze i co? Reszta mieszka w innych miastach i tak zostalam sama bez znajomych praktycznie.

Gość thc-klika
to z nim zerwij

Gość wikaaaaaaaaaaa
a moj ma az za duzo kolegow i kolezanek, przez co ja znajduje sie tak gdzies na pozycji n,r moze, hmmmm 10?

Gość blllx
a koleżanki ma? :P

Skoro uważasz że to nienormalne, pewnie sama masz wielu znajomych...Ale chłopak może być introwertykiem i trudniej przychodzi mu zawieranie znajomości. Może pogadaj z nim o tym, może ma paru zaufanych przyjaciół. Powinnaś czuć sie wyróżniona że wlasnie z Tobą zdecydował sie zawrzeć bliższą znajomość, bo on widocznie z byle kim \"sie nie zadaje\":P

Gość thc-klika
powiem tak: nie gadajcie glupot,ze nie zadaje sie z byle kim..ludzie, ktorzy nie maja znajomych, nie maja ich glownie dlatego, ze raczej nikt nie chce sie znimi przyjaznic/kolegowac, bo zwyczajnie sa nudni albo tak zamknieci w sobie, ze nie umieja rozmawiac z ludzmi bez sztywnosci formalnej rozmowy.

Gość thc-klika
zazwyczaj dla takich ludzi, kazdy moment, kiedy musza z kims przebywac, a nie omawiaja tematu zawodowego tylko musza gadac i pupie Maryni to jest tragedia.

Gość meeska
Moja znajoma miała podobny problem: przeszkadzało jej to, że jej chłopak nie miał przyjaciół, że cały czas poświęcał tylko jej (paradoks, prawda?). I co się stało? Ona kręciła mu tym dziurę w brzuchu tak skutecznie, że ją zostawił, bo miał dość narzekania. Ostatecznie i tak są razem, ale nie popełnij takiego błędu.

Gość thc-klika
dlaczego paradoks, ja sie wkurzam jak chlop chce ze mna spedzac całe popoludnia po pracy, bo ja wtedy nie mam czasu na nic innego !

Gość vw fastback
Nie wiem jak jest w tym konkretnym wypadku ale to jest bardzo stereotypowa ocena: "powiem tak: nie gadajcie glupot,ze nie zadaje sie z byle kim..ludzie, ktorzy nie maja znajomych, nie maja ich glownie dlatego, ze raczej nikt nie chce sie znimi przyjaznic/kolegowac, bo zwyczajnie sa nudni albo tak zamknieci w sobie, ze nie umieja rozmawiac z ludzmi bez sztywnosci formalnej rozmowy. " Ja nie mam prawie znajomych. Nie dla tego, że jestem nudny albo nie potrafię rozmawiać. Jest raczej odwrotnie, to mnie nudzą ludzie, a jeśli nawet nie nudzą to nie bardzo mi się chce podtrzymywać znajomości. Mnie to kosztuje dużo wysiłku. Najczęściej oni chcą się spotykać wtedy gdy mnie się nie chce. A mnie się prawie zawsze nie chce. Wolę pobyć z kobietą albo poczytać książkę w towarzystwie psa. Sa po prostu natury samotnicze.. Nie twierdzę, że ludzie w ogóle nie są mi potrzebni. Są, ale w małych dawkach. A kontakty oparte na gadaniu przy piwie o niczym mnie nudzą..

Gość vw fastback
Skąd wiem, ze nie jestem nudny..? :p Bo jednak składane mi są oferty towarzyskie; a przyjdź, odwiedź, chodź z nami na imprezę. I co mam powiedzieć? Że mnie nudzą? Rzadko spotykam kogoś kto ma podobne zainteresowania jak ja, z kim chce mi się gadać. Wystarcza mi Kochanka i kilka osób w najbliższej rodzinie.

Gość thc-klika
vw fastback-zazdroszcze:) ja zawsze jestem po tej drugiej stronie. i to ja zawsze mówię "chodź, odwiedź" ;/

Gość vw fastback
Mówisz i zapraszasz bo :) Tobie bardziej zależy. Mnie nie zależy za bardzo. Ale to taka moja natura. Jestem jedynakiem i nigdy nie chciałem mieć rodzeństwa, wręcz sie tego bałem bo zburzyłoby mój świat. Zawsze najbardziej lubiłem bawić się sam. Gdy już dorosłem do zabawy potrzebowałem tylko dziewczyn ;) To wygląda tak: dostaję sms: chodz na imprezę trochę chcę a trochę nie chcę iśc jeśli pójdę to w 9 przypadkach na 10 stwierdzam potem: nie było warto jesli nie pójdę to w 9 na 10 jestem zadowolony

Gość loola89
hehe na Twoim miejscu bym sie cieszyla - moj ma ich az za duzo..no moze przesadzam ale sa zgrana czworeczka od dziecka i poprostu zawsze razem wszytsko razem;/ czasami czuje si ejakbym byla na 2gim miejscu :(

Gość loola89
hehe na Twoim miejscu bym sie cieszyla - moj ma ich az za duzo..no moze przesadzam ale sa zgrana czworeczka od dziecka i poprostu zawsze razem wszytsko razem;/ czasami czuje si ejakbym byla na 2gim miejscu :(

Gość thc-klika
ja Ci powiem tak, nie zawsze mi bardziej zalezy...pamietam jak byłam kilka lat temu na stazu w pewnym zakładzie i cos tam mowili, ze jak sie sprawdze, to mnie przyjmą na etat. Siedzialam tam z miesiac, ale mialam doła, bo sama w dalekim i obcym kulturowo mieście, no i robiłam swoją robotę raczej w milczeniu i skupieniu, olewając wszystkich wkoło raczej. Po miesiacu mi powiedzieli, ze nie są zadowoleni z mojego stażu, bo jestem za mało komunikatywna ;] i wywalili mnie.

Gość thc-klika
ja Ci powiem tak, nie zawsze mi bardziej zalezy...pamietam jak byłam kilka lat temu na stazu w pewnym zakładzie i cos tam mowili, ze jak sie sprawdze, to mnie przyjmą na etat. Siedzialam tam z miesiac, ale mialam doła, bo sama w dalekim i obcym kulturowo mieście, no i robiłam swoją robotę raczej w milczeniu i skupieniu, olewając wszystkich wkoło raczej. Po miesiacu mi powiedzieli, ze nie są zadowoleni z mojego stażu, bo jestem za mało komunikatywna ;] i wywalili mnie.

Gość thc-klika
to prawda, mowie i zapraszam, bo czasem lubie towarzystwo kogoś. Duzo czytam, czesto spotykam sie z facetem, ale poza tym tez potrzebuje towarzystwa czasami ;] I pewnie masz racje...jedni są samotnikami, inni w mniejszym stopniu a niektorzy to dusze towarzystwa. Ale najgorzej mają tacy, jak ja, ci ktorzy chca a nie moga ;]

Gość ojeejku
mój facet ceni sobie kolegów bardziej niż mnie więc nie wiadomo co jest lepsze

Gość gdzie go poznałaś
tak z ciekawości

Gość VVielkie zaszłości
Właśnie, gdzie udało Ci się go spotkać skoro jest takim no-life?

Ja mam podobnie jak vw fastback. Przekładam spędzenie czasu z chłopem swoim albo nawet sama ze sobą, nad wyjścia na miasto, do klubu, na imprezę, na popijawę... Po prostu mi się nie chce, nudzi i nuży mnie coś takiego. A sama ze sobą czy ze swoim się nie nudzę. A przy okazji to nienawidzę jak mnie ktoś na siłę chce ciągnąć... I że nie chce słyszeć nie, mam się zbierać, iść, ruszyć dupę. Nosz kurwa. Naprawdę nieraz wolę sobie oglądnąć coś w tv niż patrzeć jak plastikowe pannice rwą w klubie gości z kasą :o

Gość bogatySingiel
ja tez nie mam kolegów i zyje.Wole nie miec zadnych niz takich przez ktorych mial bym miec tylko problemy.I zyje mi sie ZAYEBISCIE :)

Gość gość
Znajdz. Najwazniejsza.Ksiazka.Jaka.Kiedykolwiek.Przeczytasz.Zdrowie + The.Luciferian.Doctrine.pdf #3.1+ nn