Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jamajka200

czy jestem w ciąży??????????

Polecane posty

Czy podczas okresu łatwo jest zajśc w ciąże? Kochałam sie z moim chłopakiem podczas okresu (4 dzień), byłam po 4 tabletce Cilestu więc byłam spokojna że wszystko jest ok. Zapomniałam jednak że biore antybiotyk i na ulotce pisze że \"może osłabic działanie doustnych środków antykoncepcyjnych\" i teraz jestem w kropce bo nie wiem co jest grane. Mam nadzieje że dzięki temu że miałam okres to nie doszło do zapłodnienia a Cilest nie został osłabiony do takiego stopnia że całkowice przestał działać. Jakie jest prawdopodobieństwo że nie doszło do zapłodnienia i że nie jestem w ciąży???????????? Z niecierpliwościa czekam na Wasze komentarze.

Gość postronna obserwatorka
osłabienie działania pigułek zależy od antybiotyku. nie każdy wpływa na tabletki.

Gość klasa
tabletki bierzesz w casie @ - tak sie nie robi

Gość dobra wrózka . . .
W swej szklanej kuli ciązy nie widze, mozliwe, ze karty powiedzą co innego...

Gość mamami
a co to okres ma do tego???dziewczyno weź się doucz jak bierzesz piguly to nie ma dni plodnych

Gość sylwiuska_18
jakto ze bierze w czasie okresu:/ porabalo cie?? przeciez musi brac wtedy:/ bo tabs bierzesz 1 dnia okresu noto wez sie zastanow... moim zdaniem raczej na 100% nie jestes w ciazy... jestes zabezpieczona i juz:*

rozumiem, że zaczęłaś dopiero brać tabletki skoro bierzesz je podczas okresu. wg mnie szanse że jesteś w ciąży sa nikłe wręcz zerowe:)