Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uwielbiam takie

czy kiedyś faceci zrozumieją , ze nie zawsze NIE znaczy NIE

Polecane posty

Gość uwielbiam takie

watpie, nie sa tak skomplikowani jak MY wiec dla nich NIE znaczy NIE :)

Gość uwielbiam takie
dlaczego faceci nie widzą że ciało mówi jedno a usta drugie ?

Gość no jak to jest
no sex = yes, i want you

Gość iga.
Roztyj się, obrzydnij to zrozumieją ;). Głupia jesteś idiotko ;).

Gość agnesina
ja jestem szczera NIE to NIe a TAK to Tak.

Gość uwielbiam takie
nie chce mi sie wierzyć że zawsze wasze nie znaczy NIE !

Gość iga.
Mówię Ci głupia obrzydź się to nawet na Ciebie nie spojrzą i problemu nie będzie ;). Głupia nie myśląca...

Gość uwielbiam takie
Przepraszam ale nie rozumiem co piszerz. Możesz jaśniej ?

Gość A co to znaczy
Piszerz ?

Gość agnesina
iga ...umiejetnosc trzymania faceta w szachu nie zalezy od urody ale od sily charakteru. ja miss na pewno nie jestem ale mam na tyle wysokie poczucie wartosci ze umiem pokierowac mym mezczyzna odpowiednio. I wllasnie fakt ze potrafie mu sie sprzeciwic sprawia ze on bardziej sie stara. Bo ze mna nic jest dane za pewne:))

Gość iga.
O ile masz mężczyznę to oznacza że wcale taka brzydka nie jesteś. Zresztą głupie łachudry nie znające życia, nie gadam z wami. Bądzcie obleśnie brzydkie to zobaczycie jak to jest kiedy nawet się wzrokiem żadym facetem nie spotkacie;)

Gość DO Iga
dziecko co ty mówisz , kobieta bez meszczyzny musi być brzydka ? Ty chyba upadłaś na głowe !!!! Właśnie zaczynam nowy związek - bardzo długo byłam sama - TYLKO z wyboru - gdybyś wiedziała ilu dałam kosza to byś nie paplała tak jezorem . Jesteś niesprawiedliwa w swoich słowach i obrazasz kobiety !

nie to nie... jak mnie nie chcą to się nie będę się narzucał, zresztą i tak się nie narzucam bo nie mam z czym... więc w sumie nawet nie próbowałem się narzucać ale obiektywnie patrząc efekt takiego narzucania mógłby być tylko jeden, nie... więc nie ma co zakładać, że nie to tak bo w końcu aż tak pozbawionych gustu dziewczyn nie ma ;)

Gość TO TYLKO JA TAK MAMA
żE MóWIąC NIE MYśLE TAK ? No co wy ?

Gość iga.
Idź śmierdząca kobieto. Ja jestem także sama- od zawsze- 26 lat mam ale nie z wyboru. Je... mnie głęboko ilu tam dałaś kosza. Dziwka z Ciebie. Nie znasz życia. Bądź brzydka to zobaczysz jak to przyjemnie być 26 letnia dziewicą ;).

Gość iga.
Gdybyś oblesna była i gdyby się Ciebie brzydzili to żadnemu byś kosza kochana nie dała. Jedno spojrzenie na wage złota, a co dopiero dotyk. Idę marzyć o dotyku. Żegnam idiotki. Nie wiecie co macie ;).

Gość kochana Igo
Powiem , nie masz faceta ze wzgledu na swoje zachowanie charakter i sposób zachowania ( zobacz jak i co mówisz - nawet tu - tylko ty jesteś agresywna ) a nie wygląd . Ludzie zwalają wszystko na wygląd , bo jest łatwiej narzekać , na coś na co nie ma sie wpływu niż zacząć sie wewnętrznie zmieniać i dostrzegać piekno świata . Dziekuje za wypowiedz - zycze ci szcześcia w zyciu i odnalezienia właściwego partnera . ps. Jak są byki to przepraszam :)

Gość fiona biolona
Rzeczywiście autorka topicu nie grzeszy intelektem...

Gość 111111111111111111111
właśnie wczoraj powiedziałam , ze moje NIE znaczyło Tak - i zrozumiał .

Gość iga.
"Kochana" słuchaj no... Brzydzą się wygladu. Dlaczego ładnym tak trudno to zrozumieć? Trzeba tu jakiegoś faceta który by Ci wytłumaczył jak reaguje i co myśli o brzydkich babach. Kolejna ograniczona kobieta... Zawsze 1 wrażenie to wygląd. Nie ważne co Ty uważasz, co sobie myślisz i kim jesteś. Jeśli nieestetycznie wyglądasz- odstraszasz potencjalnych partnerów. Zrozum biedny ograniczeńcu... ;)

Gość xyz xyz xyz xyz xyz xyz
iga na sex to ty nie masz co liczyc jak taka paskudna jestes, nie ruszylbym cie nawet kijem :D

Gość kochana Igo
Dokładnie wiem co faceci myśla o kobietach ( właśnie przerabiam to , bardzo szczegółowo - nie stety ) i każdy zdaje sobie sprawe że pierwsze 30 s. jest istotne . Pragne ci zwrócić uwage że twój sposób bycia , zachowanie i charakter jest ważniejszy - wiem z doświadczenia . ps. W dalszym ciągu - jesteś trolem - przykre - nic nie wyniosłaś z mojego pisania :(

Gość ona jest ohydna
podobno twarz obliczem duszy. Jak ona jest taka ohydna z charakteru i tzw. "obycia" to nie chciałabym jej mordy oglądać. Normalnie wieś tańczy i śpiewa. Albo to jakiś pryszczol pisze pod damskim nickiem...tak głupich i prymitywnych kobiet przecież nie ma...a i tak ograniczeni faceci to rzadkość.

Gość czerwień bordo
Czy to tylko kobiety mówią 'tak' a myślą 'nie' ? Jak sie faceta pytać przed seksem 'a ożenisz się ze mną ?' to też mówią 'tak', a po seksie nie chcą się żenić.

Gość oj ojoj
świetne to było DZIęKI - trafione !!!!

Gość iga.
Słuchaj no, teraz trochę przegiełaś. Każdy ma swoje doświadczenia. Nie raz byłam poniżana przez mężczyzn, chociażby na ulicy czy autobusie pomimo że nic delikwentowi nie zrobiłam. Ba! nawet się nie odezwałam. Mam swoje lata, jestem debilna, okropna baba (do tego jeszcze brzydka). Ale to nie oznacza że jesteś alfą i omegą jeśli chodzi o mężczyzn. Stronią ode mnie nie ważne czy się odzywam czy nie. Często tylko słyszę niezbyt przyjemne komentarze na temat swojego wyglądu. Nie znasz mojej sytuacji absolutnie więc błagam nie generalizuj.

Gość idź w piz...
No, to jednak jest różnica. Mężczyźni mówią "tak" myślą "nie" a kobiety mówią "nie", myślą "tak".

Gość kochana Igo
wcale nie generalizuje - po prostu mysle , że jesteś piękną kobietą - na prawde - nie wiem jak wyglądasz , ale nie moze być żle . Ja nie uważam sie za bustwo , ale wiem że nie jestem brzydka i nikomu niepozwoliłam sie zakompleksić . Ty za to tak !!! Nie pozwól by faceci mieli nad tobą przewage - też miałam problem z niejednym facetem ale nie ma spraw beznadziejnych tylko rozwiązania nie zawsze sa od razu widoczne :)