Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ertert

jaki jest najlepszy waszym zdaniem tusz do rzęs?

Polecane posty

Gość ertert

Chcę kupić tusz do rzęs, ale taki który daje wyrazisty efekt, nie żaden stonowany. Rzęsy mają być mega czarne, grube i długie. Co możecie polecić?

Zdecydowanie 2000 calorie z MaxFactor -

Gość venganza
ja ostatnio kupilam maxfactor masterpiece i jestem zachwycona. Jak dla mnie dosyc drogi tym bardziej za taka pojemnosc ale juz teraz wiem ze bede go zawzse kupowac. rzesy idealnie rozdzielone :)

Max Factor Dramatic Look 2000 Calorie polecam jak moje poprzedniczki:)

Gość Kierowczyni
Maybelline Volume express w niebieskim grubszym opakowaniu. Tani i jak dla mnieidealny. Super wydluża, rozdziela i podkręca:) a ten 2000 Max factor po ile jest?

Gość ************
max factor - masterpiece, loreal - telescopici volume shocking -ale tylko dla wprawionych,

Gość marchewkowa
zgadzam się z "kierowczynią", ja też jestem z niego bardzo zadowolona!

Maybelline to taki tańszy MaxFactor więc chyba można zaryzykować jak ktoś nie ma ochoty wydawać za dużo kasy ... A L\'Oreala nie polecam - L\'Oreal ma jeden patent na pogrubianie rzęs - skleić kila w jeden pączek i wychodzi mega gruba rzęsa - szkoda tylko że w sumie na oku zostaje takich 5 :P

Gość darioaaaaaa102
Astora ten nowy podwjny 3 style

Gość ertert
Cena - wszystko jedno, i tak zawsze kupuję na Allegro, ponieważ tam jest 2 razy taniej niż w sklepach. Max Factor 2000 Calorie jest od 19 zł bodajże. Wcześniej używałam Maybelline Volum' Express i jestem zadowolona, ale lubię zmiany. :) Ważniejsze dla mnie żeby wydłużał, bo moje rzęsy są gęste, ale dość krótkie.

J a się trochę boję kupować na allegro.... Kiedyś kupiłam tam kilka rzecyz z Avonu i były dużo gorszej jakości niż kosmetyki z tej samej serii które miałam już w domu :( I teraz nie wiem, czy zostałam oszukana, czy po prostu w ramach jednej serii jakość jest aż tak nierówna :(

Gość polecammm
Max Factor jest za 36,90 w Rosmanie ale teraz jakby sie troszke popsul... skleja rzesy - nie jakos bardzo, ale jednak...

Gość arli91
Nie polecam Max factora 2000. Po ok tyg zaczyna sie kruszyć(!) 35 zł w błoto ;/