Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facio na 102

Sluby to glownie darmowy seksdla faceta,wyprane gacie i obiadki

Polecane posty

Gość Facio na 102

A durne baby sie ciesza :o bo mysla ze jelenia zlapaly :O

Gość czyzbys byla typowa ...
kura domowa i zazdrościsz kobietom, których mężowie pomagają w pracach domowych w domu ???

Gość Facio na 102
potrafisz kurwa ze zrozumieniem czytac ? :O

Gość ***********************
Nie rozumiem po diabła to "kurwa" w Twojej wypowiedzi????????

Gość Facio na 102
zeby kurwa ladniej bylo

Gość niomomom
w domu mają naiwną żonkę co im obiadki robi, skarpetki pierze, dziećmi się zajmuje. a sami do burdelu na orgie łażą. żony siedzą w tej swojej naiwności i zaufaniu, bo przecież mąż kasiore zarabia ;) Ale ślub jest, obrączka na palcu -> to przecież najważniejsze :D

Gość Facio na 102
Dokladnie :classic_cool:

Gość Facio na 102
Ok to sobie popiszcie a ja w tym czasie pomarszczę sobie freda i powyjadam rodzynki z moich smierdzących gaci, bo nie ma mi ich kto uprać i chodzę w nich juz trzeci tydzien...

Gość Facio na 102
dlatego wlasnie ja sie trzymam mojej babiny,nie jest juz goraca 18stka,ale jom kocham i nie wymienil bym na innom !!:)

Gość Facio na 102
A potem pójdę z gazetą do kibelka, bo lubie srać i jednoczesnie czytać gazetę i jak nikt mi nie przeszkadza w tym moim ulubionym rytuarze sranio-czytania, a potem jak bedzie po wszystkim obejrze swoją kupe dokladnie i zrobie jej fotę, ktora potem zamieszcze na moim blogu " Kupy Facia na 102" :)

Gość Facio na 102
Mam kobiete ktorej place za to ze sprzata , cos jak zona ale na godziny i nie musze sluchac jej pierdolenia

Gość Facio na 102
No i to by bylo na tyle o mnie :) mam nadzieje ze milo sie czytalo :) zapraszam na mojego bloga:)

Gość Facio na 103
pojebani podszywacze

Gość Facio na 102
heh MOZECIE SIE PODSZYWAC!! i tak mnie to NIE RUSZA!! zyje jak chce,gram kiedy i co che,a baba siedzi w domu i tanczy jak jej zagram-I TO JEST ZYCIE :D!!!!!!!!!!!

Gość onna...
a faceci jak zwykle żałośni, wszyscy macho za złotówkę, myślą, że błyszczą i każda kobieta daje im sie zniewalać i chce ślubu-a sami sobie pierzcie te śmierdzące skarpety, albo wyrzucajcie i kupujcie nowe. Jakies stereotypowe mysli tutaj się wkradaj;-)

Gość onna...
ciekawe czy przy swojej kobiecie taki wyszczekany-fraglesy w obdartych kalesonach jedne!;-)

Gość dfghh
i sam sobie pierz swoje smierdzące obsrane gacie i skarpety od ktorych jebie na kilometr!!! hehehehe

Gość onna..
ja sprzatam za moim chlopem i piore mu i gotuje,bo spelniam sie jako ,,kura domowa,,!!

Gość onna...
ha ha ha smieszny jestes ten ktory sie poszywa jak masz z tego podjrke to sie jaraj dalej;-)skoro to sprawia komus taka przyjemnosc-inteligencja ponizej zera!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-)gratuluje łapsie!

Gość onna...
po pierwsze nie mam chłopa, a jak juz to predzej on bedzie moim służacym, a swoje gacie upierze jak mu dam na proszek do prania!o ile zasłuży!!!!!!!!!!!!11

Gość hjgf
facet musi zasluzyc zeby mu prac gacie i skarpety, ty niestety nie zaslugujesz, pierz sobie sam

Gość onna..
Jakby moj facet widzial co pisze to by mi znowu zasadzil z plaskacza.Musze zmykac bo zaraz wroci z pracy i obiad ma byc cieply i kapcie podane..heh..ale ja mam ciezki los..:(

Gość facio na 102
hehe idz idz KURO DOMOWA :D ja czekam tylko na gotowe,nawet smieci nie wynosze w domu-bo i po co!! wole browara wypic

Gość onna...
popieram -kobiety łączmy się!!!! a ten co tak o kurach domowych pisze to pewnie zapuszczony ma dom i popadł w depresje i śni o czasach które już nie wrócą!!!!

Gość onna...-ta prawdziwa onna
wiesz jesteś ekscytujący!!!!!!!!!!!!1a ty lepeij wracaj do kurnika bo wałem przez łeb dostaniesz!!!!!!zaszyc gacie bo ci wiory lecą!!!!!!!!!!1111

Gość facio na 102
te laska ja mam babe ktora mi sprz\ata pierze itd wiec sie licz ze slowami wyploszu!!😠

Gość to takie glebokie
przemyslenia , ze az sie podniecilam :O

osamotnieni, bezradni, tak to oni koguty w pustych kurnikach ktore przeszly do historii!!!!!!!!!!!!!!!!1przelewają swoej frustracje!!!!!!!!!!!!!!1

Gość facio na 102
no to se czochraj bobra:D🖐️

jak sam jestes wypłoszem to nie wytykaj paluchem innych oki????????/szacunku troche dzentelmenie, bo głupoty strzelasz jak bys byl nad gazem trzymany!