Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiutka filutka

dlaczego tak duzo facetów siedzina damskim forum???

Polecane posty

Gość inna.
niech lepiej odświeżają swoje nietoperze w rozporku;-) (istnieje coś takiego jak higiena), a nie pisza o grzybicach i oskarżają dziewczyny.

mogę ci powiedzieć co mi się w tym forum podoba: - duży ruch w tematach często absurdalnych - można wypisywać praktycznie co się chce... myślisz że na jakimś innym forum by to przełknęli? Nie sądzę :P Dawno bym bana dostał za 3375 post \"przegrałem życie, jestem beznadziejny\" :D - nie ma PW i ogólnie odpowiada mi jego strona techniczna 🖐️ - jedyne sensowne forum na o2..., i to by było na tyle :P a pyzatym polubiłem to forum dawno, dawno temu jak było tu ze 100 razy więcej pdszywów i nikt specjalnie nic na śmietnik nie zgłaszał :P Miało taki absurdalny charakter 🌼 i jakoś tak zostało :P

Gość inna.
oni są zawsze niewinni jak owieczki;-)tylko zawsze wina po stronie kobiety. jasne. z bajek już wyrosłam. (oczywiście nie wrzucam wszystkich do jednego worka).;-)

Gość inna.
skoro oni mogą oskarżać, ja mogę robić to samo. każdy ma prawo mieć swoją opinię. niestety kobiety muszą zawsze pokazać kulturę wyższą.

Gość do inna
dlaczego wciaz uporczywie piszesz o wlasnej plci,a przypisujesz to wszystko nam,facetom?Lesba jakas jestes czy co?

Gość inna.
:-)nie jestem lesba jak to określiłeś, wypowiadam się o facetach którzy tu zaglądają, to nie jest komentarz odnośnie facetów z całego globu. Po prsotu czasami piszą głupoty, ze nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.

Gość inna.
nie zrozumielismy się. Jeżeli ktoś ciągle pisze absurdy to i cierpliwość się kończy u tych najbardziej wytrwałych.

Niektórym musicie współczuć - wał z kołdry nie gada ....

Gość inna.
nie powiedziałam \, że kobiety tez nie pisza głupot- kwestia gustu w głupotach.

fiutka filutka-----> No teraz nas czarno mozemy pogadać bez podszywaczy. Wiesz, to forum od dawna jest babskie tylko z nazwy. Pisuje tu wielu facetów i to chyba dobrze. Zresztą same często Zakładacie topiki zaczynajace się od \"pytanie do facetów....\" I ktoby Wam odpowiadał gdybyśmy tu nie zaglądali. Kobieta nigdy nie zrozumie do końca mężczyzny i vice versa. Ale próbować trzeba a forum jest do dego znakomitym narzędziem. Pozdrówka!

Gość inna.
obserwujesz każdy temat??;-)nie sądzę. na pewno rozdzielasz na interesujące i te mniej.

Naiwne baby już się dają powoli w kąt zapędzić :classic_cool:

Gość no nie mogę ale macie problem
mnie w niczym nie przeszkadzają piszący tu faceci. bardzo dobrze, że są.

Gość inna.
bo skoro już są, to mogą się do czegoś przydać-proste.;-)

Gość lord jim
Też mi tajemnica :D w celach romansowo-randkowo-erotycznych pogadać też można w końcu kobiety bywają inspiracją :)

Gość inna.
zapędzać to można zwierzaki do zagrody, ale nie nas kobiety, mężczyzno.

Gość inna.
nie zaglądasz na wszystki, czyli są topiki , które można zaliczyć do beznadziejnych-jak na przykład ktoś założył topik o śmierdzącyh skarpetach - no sorry;-/

jak im tu dobrze niech tu siedzą,przecież dużo jest tematów typu \"pytanie do mężczyzn\"

Zaczyna Wam brakować argumentów przeciwko temu aby nas tu nie było - kobieto

Gość lord heniek
no i jak tu zwracano już uwagę stopień nasycenia absurdej jest stale wysoki :D co bardzo sobię cenię :classic_cool: wiele tamatów i wypowiedzi jest tak głupich, że muszą być przemyslane, niestety nie wszyscy potrafią to docenić szczególnie pewna część kobiet, szczególnie w wieku 15 - 25 które wciąż na mnie krzyczą: gówniarz, spadaj na lekcje do swojego gimnazjum i tak dalej potem gdy prowadzę z nimi rozmowę, okazuje się, ze brak im najczęściej elementarnej wiedzy :p

Gość ojejku..
a mnie zastanawia jedno,wiekszośc factów pisze aby nas obrazić np dlacvzego kobiety to dziwki,dlaczgo kobiety są takie głupie.

Gość inna.
to do rzeczy, ze trafiaja sie tu czesto glupoty. ;-)

Gość lord dusiek
przecież gdyby tu nie było facetów zanudziłybyście się na śmierć tą grzybicą i przygotowaniami do ślubu i płaczem bo chłopak porzucił

Gość inna.
do lord heniek a ile masz lat jeśli mozna?;-)

Idę na piwo - mnie macie na jakiś czas z głowy ...

Gość lord strupek
przykład głupoty topik: co myślicie o kobietach, które w czasie dzeszcu nie noszą parasolek wchodzisz i co czytasz: to są szmaty, dziwki, nie szanują się ja wiem to jest prymitywne ALE jeśli ktoś lubi Monty Python'ów czyli humor oparty na nonsensach ma dobrą zabawę, tym bardziej, że ciągle ktoś traktuje poważnie takie głupoty :D jest wiele kobiet, które to doceniają, sam znam kilka :classic_cool: z tego forum'e

Gość inna.
do qwertz - nie, czesto zakladaja je kobiety, ale na tych topikach wypowiadaja sie rowniez faceci.

Gość lord heniek
34 lat już sobie liczę jestem stanu wolnego i wychaczam chętnie panie na tym forum w chwilach wolnych od pracy :classic_cool:

Gość inna.
mozna sie z tego posmiac, ale ile mozna???:-)

Gość inna.
nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stroniel;-) to bylo do lord heniek;-)