Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urojona

Czy to są objawy tzw DOłA..?

Polecane posty

Gość urojona
NIEEE, TO NIE KONIEC!!!! dostalam zastrzyk i teraz juz tylko mysle jakie gacie spakować do walizy, i o której mam pociag bo nawet tego nie sprawdziłam... Więc się chyba jednak spakuję...! Juhu! Wejde po skończonym dziele, może cudem jakimś ktorąs z was zastane, a może wróci jasne jasne, albo czekoladowy maniak..?

Gość chcesz pogadać
No cóż, nie lubię się chwalić ale z racji mojego wieku mam doświadczenie co do starszych panów.

Gość Tondolindo
ok to ja idę pozmywać naczynia,zajmę się trochę sobą i później tu wrócę całuję was moje dziewczęta:)***

Gość czekoladowy maniak
tak wpadam i wypadam tutaj... ale , ale - wszystko na dobrej drodze widzę. Urojona , z facetami tak jest ,z nimi źle , a bez nich jeszcze gorzej. Ja też niedawno zakończyłam związek i swoje wypłakałam . Ale co tam , jeszcze i dla nas zaświeci słońce.życze wszystkiego naj dla wszystkich tu babeczek.

Gość urojona
chcesz pgadać... hm.. przed oddaniem ci go musialabym sie mocno zastanowić... bo facet wcale nie jest kiepski..:) w zasadzie jest całkiem cudowny... Tylko z seksu nici.. przynajmniej jesli chodzi o mnie.. Nie ma chemii.. :) Ale nawet teraz tęsknię za nim.. Jest mądry i kochany.

Gość chcesz pogadać
Nie płaczcie po chłopach bo nie są tego warci

Gość urojona
czekoladowy maniak, wpadaj, prosimy, im was więcej tym mi cieplej.. Golf już w szafie!!!! Fakt, o facetach to nawet mi sie obecnie gadać nie chce... Idę sie pakować, kobity,dzieki wam , nawet podłogę umyje , co mi tam...

Gość chcesz pogadać
jeśli mądry i kochany to powinna być chemia.

Gość jasne jasne
urojona, baw się dobrze na wakacjach. A facetami się nie przejmuj, są, to są, nie ma ich, to nie ma. Szczęśliwą możesz być z facetem i bez faceta, bo to nie powinno mieć wpływu. Szczęśliwym jest się w środku, w sobie i jeśli chcesz, by szczęście było trwałe, ono musi być w Tobie. Wtedy nie da się zrobić nic, by Ci je odebrać. Pozdrawiam Was, dziewczęta, siadam do nauki.

Gość chcesz pogadać
zazdroszczę Ci urojona,że możesz umyć podłogę. Ja ani pozmywać, ani wykąpać się, nic z tego. Chyba pwadnę w dołek.

Gość chcesz pogadać
do nauki w wakacje? A co robiłaś w czasie roku szkolnego?

Gość Tondolindo
jeśli któraś z was będzie miała doła to zapraszam na gg 2664407 3maj sie urojona a ty chcesz pogadać--->chyba chcesz pogadać?

Gość chcesz pogadać
zawsze chcę pogadać, taka już moja natura

Gość urojona
jasne, jesne, w przerwach zapraszamy, nie przeucz się.. bo skutki moga byc opłakane,wiem cos o tym... :) Chcesz pogadać - to długa historia, chemia była ale się zmyła.. za sprawą tego bubka który mnie zbajerował 1, 5 roku temu... wtedy z psychologoem sie rozstaliśmy, potem wrócilismy, ale nic juz nie ma poza przyjaźnią, i czulościa, i obiadkami.. przynajmniej z mojej strony. Tamten romans nie tylko sie skończył, ale zabił wszystko naokoło... O to jest cała tragedia moja... Pewne rzeczy już nigdy nie będa takie jak kiedyś...

Gość Tondolindo
to dawaj na gadu gadu

Gość jasne jasne
chcesz pogadac --> uczyłam się. Ale za tydzień mam obronę :/ Wypadałoby się pouczyć troszkę:)

Gość urojona
chcesz pogadać, ide, ale całuję cię...... mozno, mocno... słyszysz..? Tondolindo, kiedyś musisz cos poradzić w sprawie koronek, może w to wejdę... Kusi mnie :) ściskam was, dziekując raz jeszcze.

Gość chcesz pogadać
jasne jasne - wpadnij za tydzień i pochwal się jak poszło

Gość chcesz pogadać
pewnie,że słyszę całowanie. Pakuj się i w drogę ! Po powrocie napisz jak było.

Gość Tondolindo
aaaaaaach dziewczonki nie możecie się rozstać całuski ja już lecę