Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urojona

Czy to są objawy tzw DOłA..?

Polecane posty

Gość urojona
te 50 złotych to wytwór mojego chorego umysłu... cale 3 stówy w portfelu! jak mogłam zapomniec, to naprawdę powazna sprawa...

Gość chcesz pogadać
i w takiej sytuacji mamy jeden z Twoich punktów rozwiązany. No może drugi też - ten z zupą pomidorową. Acha, jeszcze trzeci bo chciało Ci się wyjść z domu i wyrzucić smieci.

Gość Tondolindo
nie o to mi chodziło haha ale skoro umawia się z facetem w motelu to jest raczej atrakcyjna więc może być naga, chyba siebie się nie wstydzi,to jej raczej może pomóc:) co do kawy- byłam dzisiaj w herbaciarni i kupiłam nieziemską kawę "Paryż nocą"-fantastyczna,polecam 8zł za 100gr

Gość urojona
no, tak, dzieki.. jeszcze teraz tylko mały cud dotyczący pakowania i tego by nabrac ochoty na ten wyjazd.. ( zjadłam jedno ciastko i mam dosyć... :()

Gość Tondolindo
pochwal się dokąd jedziesz

Gość chcesz pogadać
ja niestety nie piję kawy. Jestem po niej chora, wątroba mi nawala.

Gość chcesz pogadać
jestem specjalistką od pakowania walizek.

Gość Tondolindo
chcesz pogadać-propozycja dla ciebie-zielona herbata pod wdzięcznym tytułem "Czerwony Kapturek"

Gość urojona
mam wyjaśnić sprawę faceta w motelu..? :) Prosze bardzo. Spotykamy sie od jakis trzech lat, nie współzylismy ze sobą nigdy, teraz chyba miał byc ten pierwszy raz, ale nie załapałam o co chodzi, bylismy po sutym obiedzie, chciało mi się spac.. Co do swojej atrakcyjności fizycznej, powtórzę za Shrekiem: mam o niej dosc niskie mniemanie.... :)

Gość chcesz pogadać
Kobieto! Czy Ty jedziesz do cioci na wieś,że tak bardzo nie masz ochoty na ten wyjazd?

Gość jasne jasne
Zatem problem schizofrenii mamy rozwiązany :D I dzięki Bogu, bo byłby trudny:) No, no, mów, szczęściaro, dokąd jedziesz (ja w tym roq szlaban na wakacje:/)

Gość urojona
nie jade do cioci ale blisko... Do siostry jade, siotra ma roczne bliżniaczki, cud miód, będe ściskac i całowac, jesli mi sie uda spakowac... ha ahahah

Gość chcesz pogadać
Jeśli psycholog zaprosił Ciebie do motelu to chyba on ma o Twoim wyglądzie wysokie mniemanie

Gość chcesz pogadać
zazdroszczę Ci tego wyjazdu. Pewnie tego nie zrozumiesz a jednak to prawda.

Gość Tondolindo
No to najwyższa pora zadbać o siebie. Musisz mieć jakieś atuty,ja na przykład mam małe piersi (bardzo mi się podobają i mojemu facetowi też) ale za to mam piękne nogi i niezły tyłek,trzeba eksponować to co się ma najlepsze:)

Gość Tondolindo
a żeby nie było: nie mam kompleksów na punkcie swojego wyglądu bardzo się sobie podobam

Gość urojona
Tondolindo, wybacz, ale w moim wieku eksponowanie nie jest juz dobrze widziane... :( Chcesz pogadać: powiedz dlaczego tak mi zazdrościsz głupiego wyjazdu do średnio lubianej siostry..? Może zrozumiem.. ponoc taka głupia nie jestem..:)

Gość chcesz pogadać
czerwony kapturek-brzmi nieźle. Z zielonych piłam tylko Liptona. Muszę spróbować innej. Tylko czy nie postukają się w czoło w sklepie jak poproszę o czerwonego kapturka?

Gość czekoladowy maniak
O proszę nie było mnie przez chwilę, a tu urojona i w sklepie była i rozgadała się i cos o uśmiechu czytałam. No brawo , pięknie. Nie ma takiego doła , z którego by sie wyjść nie dało!

Gość urojona
czekoladowy maniak: czy wyszłam nie wiem, chyba nie, ale mam czekoladę!!!!!

Gość chcesz pogadać
Głupi wyjazd? To dlaczego zmuszasz się do niego? Czy bliźniaków też nie lubisz? Musisz tam pojechać?

Gość czekoladowy maniak
Urojona jak to ,,w moim wieku nie wypada,,. Ja mam 34 i uważam , że jeszcze dużo mi wypada.

Gość Tondolindo
urojona bredzisz! po 30 zaczyna się życie musisz w siebie uwierzyć! jak będziesz u siostry to zróbcie sobie babski wieczór przy lampce dobrego wina i pogadaj z nią szczerze, ona ci doradzi

Gość urojona
chcesz pogadać; bliźniaki uwielbiam, jedyny powód że mi sie tam troche chce jechac.. Jechac nie musze, ale boję sie że jak sie gdzies nie rusze, to po mnie.. Mialam wyjechac dziś, ale nie dałam rady...

Gość Tondolindo
halo halo Czerwonego Kapturka kupisz wyłącznie w herbaciarni!!!!

Gość chcesz pogadać
gdybyście wiedziały ile ja mam lat a jeszcze wiele mi pasuje i wcale nie przejmuję się wiekiem.

Gość czekoladowy maniak
Urojona to opiernicz tą czekoladę , ja wpiernicze swoja i sobie pomyślimy , ze wcinam ją razem na super babskiej imprezce.

Gość Tondolindo
w tej herbatce są poziomki i jaśmin------>cudowna

Gość Tondolindo
chcesz pogadać ile masz lat?

Gość urojona
chcesz pogadac, cholernie tajemnicza z ciebie kobita... (ha hahaha, ten czerwony kapturek głupio mi sie kojarzy....:)) Czy ja wam w ogóle wspominalam ze mam córkę???? :)