Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

strip

mam kochanka i jestem ogromnie szczęśliwa

Polecane posty

rozumiem,że po kilku latach można już nie czuć tego co wcześniej, rozumiem ze wszystko może się znudzić, że znasz już tę drugą osobę tak dobrze, że nawet nie musisz z nią wymieniać poglądów, bo znasz odpowiedzi, rozumiem,że seks może się przejeść. wszystko rozumiem. normalna rzecz. tak ma chyba większość. i rozumiem w takiej sytuacji chęć pobycia z kimś nowym, na nowo przeżyć jeszcze raz wszystko, poczuć dreszczyk emocji, adrenalinę, tak jak miało się naście lat i wszystko było świeże i niczym nie skażone. zastanawia mnie tylko dlaczego tak się dzieje, kiedy wszystko jest ok, kiedy ktoś twierdzi,że związek jest idealny, seks super itd, dlaczego wtedy szuka się kogos innego??????

bo się nie potrafi zadbać o to co się już ma :(

hejka xyzed :) dbam o dziewczyny;) chodź ze mna i tak nie pójda do łózka;)

Ja mam np bardzo nudnego meza ,,,jest mlodszy odemnie o piec lat a zachowuje sie jakby byl dziesiec lat odemnie starszy,,,,to jest tylko jeden przyklad.

no na 100% tego nie wiem...ale skoro masz stałego kochanka..

kuźwa ktoś tu pisał, że później jest lepiej w związku. dlatego to robimy. ja Ci radzę dołącz do nas

no wiesz moge sie go pozbyc ,,,delikatnie,,, ha ha zartowalam nie boj sie ja nikogo nie zabijam !! kurcze szkoda ze tak daleko od was mieszkam !!

Gość ale prawda jest taka
że jesteście zwykłymi tchórzami, chwalicie się zdradą i szczęściem na forach internetowych a bronicie ironią. Tu nie chodzi o moralność a ponoszenie konsekwencji swoich działań. Jeśli jest tak źle to odejdźcie a nie niszczycie życie partnerom i dzieciom, które potrafią dostrzec znacznie więcej niż się wam wydaje.

mam takich znajomych, parę. są ze soba chyba jakieś...nie wiem dokładnie 5 lub 6 lat. laska od 3 lat regularnie zdradza swojego faceta,który też jest nudny, nie chce nigdzie wychodzić, jego mina wyraża nieustanny ból i zmęczenie życiem. ona miała tak na oko 6 kochanków.mówiła,że nie do konca jest szczęśliwa. powiedziała o tym swojemu facetowi, on wybaczył i są raze. czy to ma sens?? czy to może mieć przyszłość??

Pajoonk pójdą do łóżka tylko,że nie z nami :D

naturalnie, może ten facet się w końcu ocknie i nie będzie taki znudzony

kużwa to ona znajdzie następnego. może jemu to nie przeszkadza.

blondynko, nie wykańczaj kochanka, tylko dołącz Pajoonka