Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

strip

mam kochanka i jestem ogromnie szczęśliwa

Polecane posty

malamina--> A zanim sie pobraliscie to nie widzialas, ze z niego nieczuly beton jest?? Swiadomie go poslubilas. Przysiegalas wiernosc na dobre i na ZŁE a nie tylko na dobre. Każdego mezczyzne mozna nauczyc okazywania czulosci- nie rozmowa i przymusem, czasami nawet nie wystarczy ze kobieta daje przyklad i okzauje czulosc facetowi, bo mamy rozne potrzeby w zwiazkach. Kobiety i mezczyzni oczekuja od siebie czegos innego. Dla kobiet bardzo wazna jest czulosc i potwierdzane wlasnej atrakcynosci. Dla mezczyzn wazne jest co innego. Zastanow sie czy Ty dajesz jemu to co chcialby dostac, czy mowisz to co chcalby slyszec. Moze w jakiej innej sferze waszego malzenstwa cos nawala? Co oprocz braku czulosci nie podoba Ci sie w mezu? Co jemu nie podoba sie w Twoim zachowaniu?

chuda blondynka -> ja mysle ze Ty juz wiesz jak;) co ja Tobie dorosłej kobiecie bede tłumaczył;)

No wiesz ,ale ja wolalam to uslyszec od Ciebie,to nie szkodzi ze jestem dorosla ale jestem kobieta i czasami lubie jak facet prowadzi !!

chuda blondynka -> zdecydowanie chce Cie ogladać nago;) czy mi odpiszesz na emial?

pajoonk--> Przeczytalam tylko pierwszy post. Pracoholizm to choroba. To chyba troche inna sprawa niz brak czulosci i mowienia \'kocham cie\'. Ja tylko probuje sie podzielic radami, ktore wg mnie sa skuteczne :)

dies irae -> warto przeczytać cały topik:) dobrze ze sie Tobie udaje skutecznośc:)

witam was wszystkich co u was, bo ja miałam dzis fantastyczny dzień poza tym, ze się spóźniłam do pracy, ale do tego wszyscy już się przyzwyczaili, później było ekstra.po pracy prędziutko popędziłam do mojego ukochanego mężusia na działkę, pogruchaliśmy sobie trochę na tarasie, nie chciał mnie puscić, ale zrobiłam mu dobrze i oto jestem w domu a po drodze miałam przygodę……………….

Gość gzdzisz sie
szmato nikogo to nie obchodzi co mu zrobiłaś

zrobiłam mu dobrze kolacje, on jest strasznym łakomczuchem, a ty, co miałaś na myśli bezwstydnico??ja po prostu dobrze gotuję

kiedy wracałam do domu podjechałam na stację, żeby kupić coś do jedzenia, bo u mnie w domu etiopia i gdy stanęłam przy gazetach usłyszałam niesamowity męski glos, az przeszył mnie dreszcz od stóp do głów a gdy się odwróciłam i go zobaczylam to już cala drżałam

witaj blondynka, co byś zrobiła na moim miejscu. czy dałabyś nr tel. obcemu facetowi? ja pierwszy raz w życiu dałam, wcześniej ignorowałam takie podjazdy, ale dziś nie mogłam się pohamować, on jest taki...

Dlaczego ja nie miewam takich przygód...głos mam do dupy czy co?

poprosił o mój numer a ja mu dałam. teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłam?

fajnie macie,a u mnie nudy :( malamina u mnie podobnie tyle tylko,że jestem facetem i mam kochankę (jeszcze)

Gość gzdzisz sie
jak żonaty to go łap tylko to potrafisz

Gość lakier do paznokci
a ja właśnie zakończyłam jeden związek z żonatym. Szukam kolejnego romansu ale jakoś mi weny brak:(