Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko pytammmmmmmm

Czy po odstawieniu od piersi wasze dzieci zaczely chorowac

Polecane posty

Gość tak tylko pytammmmmmmm

i latwiej sie przeziebiac?? dziecko ma 7 miesiecy

Gość kafeteriuse
moje nie zaczelo... poki co na koncie mamy 1 antybiotyk, syn ma 14 miesiecy, ni karmie juz ladnych pare miesiecy

Gość kama mama79
Mój mały jeste alergikiem ,karmiłam go piersią wg zalecenia 2 lata. Przez ten czas złapał tylko ospę i trzydniówkę (podczas rutynowych kontroli u pediatry), żadnych przeziębień.A podobno takie dzieciaczki chorują najwięcej. Odstawiłam go zimą i dalej wszystko jest w porządku. Żadnych choróbsk.

Moja nie zaczęła, odstawiłam ją 4miechy temu, poza nieżytem jelit nawet katarku nie miała, w czasie karmienia ze 3 razy przeziębienie.

Ja karmiłam piersią 2,5 roku i przez ten czas ani raz nawet kataru nie miał , po odstawieniu od razu się zaziębił ( luty) .I do tej pory jest zdrowiuteńki , choruje ( zaziębienie) 1, 2 razy w roku !!!!!!!!! Były juz w szkole epidemie grypy , ospy , szkarlatyny itp. w klasie było 3 uczniów m.in. syn , nigdy sie nie zaraził. Córke też mam zamiar karmić jak najdłużej.

Gość justaaaaaaaaaaaaa
ja mojego synka co prawda karmilam tylko ponad miesiac no ale przez te 3 miesiace jego zycia nie mial nawet kataru