Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakochany stańczyk

..........Dziewczyny, mam do was pytanie.........

Polecane posty

Którego wybrałybyście chłopaka? o poglądach wolnorynkowych czy też może socjalistycznych? (pomijając inne elementy takie jak wzrost, wygląd czy charakter)

no ja misze wiedziec co wdlg Ciebie znaczy poglad wolnorynkowy , a co socjalistyczny u faceta :) definicje pojec znam no ale jak to odniesc do mezczyzn?:)

poglądy ekonomiczne zazwyczaj mają swoje odzwierciedlenie w osobowości wolnorynkowcy to przede wszystkim introwertycy, dobrze się czują w samotności, są to indywidualiści, nonkonformiści, którzy lubią mieć własne zdanie, nie lubią jak ktoś nimi rządzi, sami też nie lubią rządzić, chyba że w własnej firmie, cenią sobie wolność, swobodę działania i myśli, niezależność, nie lubią przebywać w tłumie, boją się kolektywu, pogardzają nim, nie darzą zbytnią sympatią polityków i biurokratów, chcą jak najwięcej wolności w gospodarce i jak najmniejszych i jak najmniej opłat na rzecz państwa. socjaliści z kolei to całkowite zaprzeczenie wolnorynkowców. no więc kogo byście wybrały??

wolnorynkowcy cenią sobie też prawdę i szczerość socjaliści zaś uwielbiają kłamać i manipulować stąd tyle ich jest w naszym rządzie już od kilkudziesięciu lat.

pociaga mnie indywidualizm , silny charakter , inteligencja

Gość stanczyk tworzy nowe
teorie :) Ciekawe :)

Gość Martynkaa......
Nowe teorie?? no proszę a jednak...:)

tez mysle , ze jakis ni przypiąć ni przyłatac - to jakis bełkot te twoje teorie !

wcale nie bełkot tacy są właśnie wolnorynkowcy dlatego mało jest ich w rządzie i w różnych urzędach bo oni nie lubią władzy państwowej jako takiej ponadto żeby być w rządzie czy w parlamencie to trzeba być wybranym przez naród a żeby być wybranym przez naród to trzeba kłamać ile w lezie i manipulować wolnorynkowcy nie chcą kłamać tylko mówić prawdę i ją mówią ale ludzie mają to w dupie bo zamiast prawdy chcą słuchać lukrowanych pięknymi słóweczkami - kłamstwa.

zakochany ....- ja juz nic nie rozumiem co ty bredzisz ?

zakochany stańczyk ale po co chcesz wiedziec, ktorego faceta bysmy wybraly???:P

zdecydowanej większości Polaków pasuje słuchać socjalistów dlatego tyle młodych Polaków wyjeżdża do Anglii dlaczego? bo tutaj nie opłaca się prowadzić biznesu (składki na pasożytniczy ZUS, wysokie i skomplikowane podatki, częste kontrole podatkowe, ograniczenia pracodawcy zawarte w kodeksie pracy itp.) nie opłaca się też zatrudniać, bo niskie zarobki i wysoka inflacja spowodowana dodrukowywaniem pieniądza przez państwo im więcej socjalizmu tym mniejszy dobrobyt i większa emigracja!!!

Stańczyk - nie wiem czy jesteś zakochany - ale sprawiasz wrażenie - baaaardzo rozkojarzonego ( delikatnie mówiąc ) padło pytanie a ty coś BREDZISZ !

a jak wytłumaczysz urzędników i władze w krajach gdzie partie socjalistyczne mają mniejszość??? zresztą ten podział jest jakiś dziwny... co brałeś???? za dużo endorfin :D

zakochany stańczyk ja chcialam prostej odpowiedzi, zakochanego faceta, a Ty mi zrobiles jakis wyklad:P

zakochany ....- zobacz wypowiedzi wiekszości , pomyśl i odpowiedz sobie sam - ok ?

a jak wytłumaczysz urzędników i władze w krajach gdzie partie socjalistyczne mają mniejszość???\" że co? nie ma takiego kraju np. tacy republikanie to też socjaliści tylko ukryci (vide neokonserwatyści) pamiętajcie socjaliści to mistrzowie manipulacji! taki Giertych np. on też jest socjalistą Rydzyk również i Tusk, Komorowski i cała reszta PO. nie mówiąc o Samoobronie czy LiD

a poza tym, ktora kobitka patrzy na poglady swojego faceta, te poglady dopiero wychodza w praniu:P

Gość hmm.................
jednym slowem - socjalista musi byc dobry w lozku:P

Gość Martynkaa......
Z tym sie zgadzam!:))