Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakochany stańczyk

..........Dziewczyny, mam do was pytanie.........

Polecane posty

zakochany --- jak nie ma sensu - to jest bełkot i bredzenie :)

Gość KonserwatywnyLiberał
Pomiędzy punktem A i B można stworzyć nieskończenie wiele ścieżek Ale dwoma punktami odniesienia są zawsze dwa punkty-A i B :-) "trzecia droga" to abstrakcja

dziwne zarzucasz mi bełkot i bredzenie a nie potrafisz udowodnić w czym bredzę :-O już Ci napisałem, że założyłem ten topik, żeby poznać preferencje kobiet odnośnie pogl. ekon. chłopaków czegoż chcesz jeszcze? :-O

z pkt Ai B powstanie pkt C- po wymieszaniu:P Myślę że dobre państwo to takie gdzie jest woolny rynek ale i odrobinka socjalizmu:) a facet to wolnorynkowiec:) taki ekonomiczny kot co ma swe drogi bytu:P

\"zakochany - mówisz o polityce i elektoracie - jaki sens pytania do kobiet ?\" a czy wszystko musi mieć jakiś sens? -- widzisz dla mnie jak jak coś mówie musi mieć sens . Jak nie ma sensu to jest bełkot i bredzenie . ps. Poznałam twoją osobe wystarczająco dobrze - Dziekuje za miją polemike 🖐️

Dajcie spokój Stańczykowi, jego topik jego wola :) ja spadam się kąpać w cudownej jaśminowo-różanej atmosferze zagłębiając się w Mistrzu i Małgorzacie :classic_cool:

One niemają żadnych poglądów!!! One nie po to zostały stworzone przez nature aby mieć poglądy ale by służyły gatunkowi ludzkiemi swoją macicą i przyrostkami w postaci jajników Słyszałeś kiedyś o wybitnej kobiecie polityku, ekonomisce albo filozofsce (to nawet dziwnie brzmi jak się używa tych wyrazów w trybie żeńskoosobowym) Dlatego nie zanudzaj ich, zostaw im dalej to forum na dysputy o Magdzie M, idealnym facecie w łózku i grzybicy pochwy

drodzy meszczyzni - nie rozumiem jak mozna być tak beszczelnym , by na kobiecym Forum obrazać kobiety - co właśnie robicie pewnymi swoimi wypowiedziami . Swiadczy to nie o waszej inteligencji czy umiejetności logicznego myslenia - bynajmniej - lecz - pogardliwego stosunku do kobiet . Bardzo przykro sie tego czyta - ale czego mozna wymagać od meszczyzn ?

Gość talala
porządny człowiek nie bawi sie w politykę

porządny człowiek nie bawi sie w politykę\" tak porządny człowiek prowadzi własny biznes i żyje na swoim a nie za pieniądze podatników (przedsiębiorców).

Gość talala
gdyby wszyscy interesowali się lotem na księzyc to by nikogo nie było na Ziemii. A co wszyscy faceci po studiach ekonomicznych????Zeby wszyscy faceci uczyli sie tak jak kobiety

Gość talala
tak porządny człowiek prowadzi własny biznes i żyje na swoim a nie za pieniądze podatników (przedsiębiorców). podatki płaci sie wszędzie-nawet w największych potegach gospodarki świata-problem tkwi w ludziach ktorzy rzadzą

--"gdyby wszyscy interesowali się lotem na księzyc to by nikogo nie było na Ziemii. A co wszyscy faceci po studiach ekonomicznych????Zeby wszyscy faceci uczyli sie tak jak kobiety" Tak tylko zanim pozwolili by mi wziąśc do tego statku kosmicznego musiałbym przejść porządne wyczerpujące szkolenie We współczesnych państwach które opierają się na tzw demokracjach (Dupokracja -bardziej adekwatne) głosować może KAŻDY!!! Więc skoro już panienki korzystacie z tego durnego prawa co 4 lata to z łaski swojej poświęciłbyście przynajmniej 10 min dziennie na zapoznanie się z podstawami politologi i mechanizmami które rządzą krajem i ekonomią --"podatki płaci sie wszędzie-nawet w największych potegach gospodarki świata" Pytanie tylko ile te podatki wynoszą, jakimś dziwnym trafem kraje najbardziej rozwinięte mają podatki na poziomie minimalnym (przypadek prawda) Poczytaj sobie o krzywej Laffera, Leseferyzmie, Adamie Smithcie Miej mentalność homo oeconomicus a nie reprezentuj postawy większyści w tym kraju- odmóżdzonych mas którzy którzy wierzą we frazezy czerwonych niemających żadnych potwierdzeń w logiczne, poprostu jak barany podążają za tą demagogią vel homo sovietus Oczywiście że program wyborczy który głosi socjalne rarytasy w postaci "darmowej" służby zdrowia, podwyższenia zasiłków do 1500zł a pensji minimalnej do 3000zł jest bardziej znacznie bardziej łatwiejszy do przełknięcia niż wolnorynkowy wywód gdzie aby zwykły człowiek mógł go zrozumieć trzeba się naprawde ostro namęczyć- dlatego w kampani wyborczej wolnorynkowcy niemają żadnych szans A skutki? A skutki są tego takie że oddajemy 60-80% naszych dochodów państwu na tacy (tak to niepomyłka, własnie tyle co miesiąc z naszych dochodów zostaje przeżarte przez państwo) --"problem tkwi w ludziach ktorzy rzadzą" W gospodarce nie rządzą jakcyś tam ludzie (z nazwiskiem kaczyńscy) tylko my wszyscy- uczestnicy gospodarki

Gość wjklkjh
Booooże jaki ty jesteś Stańczyk głupiiiiiiiiiii oj szczere współczucie

a ja wyjechalam juz dwa lata temu i gdzies mam te przepychanki w kraju i wole mojego meza, ktory sie polityka w Polsce nie interesuje tyko zarabia Elzunie i ja zreszta tez

KonserwatywnyLiberal jestes zwyklym chamem a gdybys dostal sie do wladzy zatkalbys dziury budzetowe swoja sloma z butow.