Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co zrobic

Dziecko jest karmione sztucznie i nie chce pic herbatki Boje sie ze sie odwodni

Polecane posty

Gość nie wiem co zrobic

jest tak goraco Pojawily sie problemy z kupkami Doradzcie co zrobic?? Ma skonczone pol roku

Gość allllinaaaa
musisz dac cos do picia,moze sprobuj lyzeczka tak po troszku,a moze nie smakuja mu soczki,ktore podajesz?

Gość nie wiem co zrobic
probuje rozne herbatki soczki i nic Mam problemy ze zdrowiem i musialam z dnia na dzien zrezygnowac z karmirnia piersia On nie uznaje zadnego napoju Ile powinien pic??

Moj synek tez nie lubil zadnych soczkow ani herbatek,sprobowalam z przegotowana woda bez cukru -to bylo to w koncu trafilam.Musisz tez probowac.Powodzenia.

Gość nie wiem co zrobic
bede sie starac:-) dzieki

Gość nie wiem co zrobic
wiem paulko ze powinno ale nie pije:-( przy drugim dziecku juz bede wiedziala ze mimo ze sie karmi piersia trzeba przyzwyczajac do butelki bo potem jest koszmar nigdy nie wiadomo co sie zdarzy Az mi zerce peka Szkoda gadac:-( :-(

paulka ale twoja malutka to chyba ze 2, 3 mies ma dopiero, czy mi sie wydaje???/ bo jak tak- to napisz jakie soczki dajesz;) to ja chetnie tez malej zaczne dawac za jakies 2, 3 tygodnie;)

no wlasnie ja tez bym chetnie wczesniej wprowadzila deserki bo z malym tak robilam ale od kiedy nie pamietam- tak samo zastanawiam sie nad delikatnym zagęszczaniem kleikiem mleczka do spania- ale też gdzieś za miesiąc jak będzie miala 2,5 miesiąca- bo na razie to jest jeszcze mały szczyl;)

no moja nie ulewa- ale jakos tak nie bardzo sie tym mleczkiem najada- pije pije pije pije pije- brzuszysko wielkie i boli a nienajedzona porzadnie