Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MoNjA

przerwanie pigułek antykoncepcyjnych

Polecane posty

Gość MoNjA

Mam pytanie, czy po miesiącu brania tabletek antykoncepcyjnych Jasmin można przestać ich brania, a po dwóch miesiącach znów zacząć je brać?Wiąże się to z rozłąką z moim chłopakiem na dwa miesiące i nie wiem czy lepiej przestać je brać po miesiącu i później znów zacząć czy też lepiej "na marne" brać je przez ten czas.Nie mogę iść do mojego lekarza,bo wyjechałam, wiem że mogłam pomyśleć o tym wcześniej ale wyjazd wypadł niespodziewanie.Dziękuję za poradę.Pozdrawiam!

oczywiscie odstaw je po skoczeniu opakowania, nie ma sensu sie szprycowac tabletkami niepotrzebnie. jak chlopak wroci to zaczniesz od poczatku:)

Gość MoNjA
och nawet nie wiesz jak bardzo mnie odstresowałaś, kamień spadł mi z serca, bo miałam już najczarniejsze myśli, że odstawieniem mogę sobie zaszkodzić, zresztą szprycowaniem się nimi bez żadnego celu też. Oczywiście odstawię po skończeniu opakowania. Jeszcze raz wielkie dzięki :)

nie nie zaszkodzisz;) nie martw sie tym:) ylko se nie stresuj jesli miesiaczka w nastepnym miesiacu nie wytapi w odpowiednim czasie, badz bedziesz miala plamienia, tak zawsze jest po odstawieniu tabletek... pozdrawiam

Gość MoNjA
Nie nie, nie będę się stresować, to nie moje pierwsze tabletki i nie pierwsze odstawienie, chodziło mi tylko o to czy po miesiącu można przerwać,ale jeśli tak to wszystko w porządku.Pozostało mi tylko z utęsknieniem czekać na mojego mężczyznę :) Dzięki i pozdrawiam!

weź zrób tak jak jedna babka, słyszałam o niej nastepującą historię: nie chcąc się za bardzo jak to mówisz \"szprycować\' brała tablete tylko w dzień stosunku i tak przez kilka miechów dziwne jest to, że nie zaszła w ciązę!

Gość MoNjA
No Haris Pilton dobre dobre,historia ciekawa i porywająca, hehe. Myślę, że jednak nie skorzystam :) Ale już nie pierwszy raz słyszę historię, jak ludzie tak głupi, nie zabezpieczają się i jest wszystko ok. Dziwne ale prawdziwe