Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlicjaK.22

Ale dzis mialam napad, pocieszcie

Polecane posty

Gość AlicjaK.22

Bylam od pieciu dni na diecie 800 kalorii i dzis nie wytrzymalam. Przed chwila skonczylam jesc, zjadlam 1 czekolade mleczna Milka, Snickers Cruncher, paczke drazy, pol paczki ciastek kruchych z cukrem, 250 ml lodow, bulke z masa masla i zoltym serem + majonez, kielbase zwyczajna + bulke, wypilam 1 kubus 500ml + 500ml coli zwyklej, bo nie bylo light w domu. Zla wiadomosc jest taka, ze masa slodkiego czeka na mnie na jutro. A ja mialam diete kontynuowac :( Nawet nie chce mi sie liczyc kalorii. Pekam, pewnie nie zasne do 4 tyle bede miala energii :o

Gość VitaVita
myślę że żartujesz ?

Gość dorotka 19
bez sensu kompletnie tak zrec

Gość AlicjaK.22
Po co mialabym zartowac, jadlam to wszystko przez godzine i zaraz eksploduje :(

Gość dorotka 19
nawet jesli ci tak odbilo to dlaczego piszesz ze czekaja na ciebie slodycze na jutro? przeciez powinnas panowac nad zoladkiem ja tez mam slodycze w domu i nie znaczy ze powinnam je wszystki zjesc by sie ich pozbyc bo to bez sensu

Gość znam ten bol dasz rade./
Kompuls. Tez mi sie zdarzaja. Nie lepiej przejsc na 1200 kcal i nie miec takich napadów? Kup sobie for slim.

Gość AlicjaK.22
Na 1200 tez pewnie beda :(

Gość olalalala
For slimjej nie pomoze ina ma problem w mozgu nie w zoladku

Gość jakalala
Pocieszanie cię, to niedźwiedzia przysługa. Wybacz, ale musisz stawić czoła faktom: zrobiłaś rzecz idiotyczną, zaprzepaściłaś efekty kilkudniowej już diety. Dowaliłaś sobie w dodatku straszliwym przeżarciem (bo to nie jest tylko odstępstwo od diety). Masz najwyraźniej problem z emocjami, samoakceptacją, samodesktrucją. Zdajesz sobie sprawę, ze to było działanie autoagresywne?

Gość AlicjaK.22
Ale ja nie mam ze soba problemow, akceptuje siebie, tylko chcialam schudnac i to byl taki napad z glodu chyba, slabo sie czulam, jak zaczelam jesc to nie moglam skonczyc.

Gość olalalala
nie lepiej dla ciebie przejsc np na diete south beach? tam nie musisz ograniczac jedzenia tylko nie jesz niektorych pokarmow i nie rzuciszsie dzieki temu na jedzenie jak teraz bo nie bedziesz wyglodniala

Gość olalalala
to zrozumiale bo jak sie zje jedna potrawe zakazana to sie mysli a co tam i tak zlamalm diete

Gość VitaVita
Alicja- jesli prowadzisz diete odchudzajaca to nieznaczy ze niemozesz cos slodkiego zjesc, ale to co zjadlas dzis w ciągu godziny jest tragicznie niebezpieczne. Juz nie mowie otym ze to niezwykla bomba kaloryczna, ale pomysl o swoich narządach żołądek, wątroba, naczynia krwionosne ktore transportuja krew z taaaaka ilosciaa cukru i innych substancji zawartych w tych slodkościach. Chodzi o zdrowie. A ja w domu tez mam slodycz i jem wtedy kiedy czuje ze mam ochote. np. paczke mam jeszcze z wielkanocy :)

Gość jakalala
Dziecko, co to znaczy napad głodu. Każdy chodzi głodny na diecie. Tylko jakoś niektórzy potrafią panować nad sobą i kierować się rozumem.

Gość AlicjaK.22
Vita ale ja mam pieniadze i moge kupowac na biezaco, nie musze oszczedzac od wielkanocy.

Gość jakalala
I zawsze zastanawiam sie, co na takie wyczyszczenie lodówki rodzina? Bo przecież nie ty i nie sobie kupiłaś to żarło, skoro jesteś na diecie.

Gość jakalala
Wiesz co Alicja, ty chyba nie rozumiesz co się do ciebie mówi!!! Dziewczyna ci tłumaczy, że można jesć odrobinę słodkiego na diecie, a nie że oszczędza na słodyczach.

Gość AlicjaK.22
U mnie w domu wszystkiego jest mase, to standard :(

Gość jakalala
Ja jestem na diecie 1200 kcal drugi rok (tylko tak trzymam wagę). I zaite stać mnie na wyczyszczenie sklepu ale tego NIE robię. Roladę lodową w lodówce też mam od 3 miesięcy.

Gość K4
O matko! Dieta 800 kalorii??? Zwariowalas! Nie musisz tak drastycznie odmawiac sobie jedzenia, bo bedziesz miala wiecej takich napadow glodu! Jesli chcesz schudnac jest kilka podstawowych zasad: - pij duzo wody (nawet jesli nie masz na nia ochoty) - staraj sie wypijac duzo wody przed posilkami - przed kazdym posilkiem polykaj blonnik (on wypelnia zoladek) - jedz jak najwiecej warzyw (do kazdego posilku surowka obowiazkowa) - jesli masz ochote na cos slodkiego, to nie odmawiaj sobie, ale niech to bedzie batonik - jeden!!! - i ruszaj sie: rower, basen, taniec, rob to, co lubisz Ja cwicze od 3 miesiecy, stosuje powyzsze zasady i chudne z kazdym dniem. Powodzenia!

Gość AlicjaK.22
Dziekuje wszsytkim za uwage i odpowiedzi. Prowokacja sie udala :classic_cool: Nie znacie dnia, ani godziny ;) Pa, do nastepnej :)

Gość VitaVita
Alicja- nie chodzi mi o to, że ja oszczędzam na slodyczach czy ogólnie na jedzeniu mówiąc, że u mnie wdomu jest jeszcze paczka sloodyczy z Wielkanocy. Chodzi oto, że gdy poczuje chec na slodkie to wtedy cos z niej wezme. Bywa też często,że otwieram ptasie mleczko zjem 3 kawalki, na nastepny dzien do kawki wezme tez, a na drugi dzien wogole niemam chęci i tak lezy otwarte pudelko,az wreszcie musze wyrzucic,bo wchodzi bialy nalot. :) Wiesz ta ogromna chęc na slodkie czy ogolnie jedzenie to jest uzaleznienie takie jak alkoholik ma do alkoholu, ktory bron boze nie moze miec nic w barku bo inaczej wszystko opedzluje za jednym haustem :)

Gość AlicjaK.22
VitaVita to byla prowokacja z mojej strony :classic_cool: Ale dziekuje, ze tak sie przejelas i odpowiadasz :) Pa, do nastepnej.

Gość VitaVita
No Alka czulam to na samym poczatku iz to bedzie prowokacja :D

Gość AlicjaK.22
Pewnie ta cola przewazyla szale. Chociaz z drugiej strony zdarzaly sie napady, gdzie wiecej jedzenia zostalo pochlonietego :(

Gość sweet_19
KTOS SIE POD NA PODSZYWA :o:o ozuiem Cie bo tez nieraz mialam napady obrzarstwa ale nad tym da sie zapanowac. Jedz te 1200kcal ale niech to nie beda same dietetyczne posilki tylko zjedz codziennie cos slodkiego do 200kcal. Np princesse czy milkwaya. Wtedy nie bedzies miala problemu z kompulsami. Zycze powodzenia i wytrwalosci! :)

Gość oleee18
wcale duzo nie zjadłas. to smiech nie zaden napad, wkurza mnie, ze ludzie mowia słowo "napad" a nie wiedza co to oznacza. dla mnie to co zjadłas to wstęp do napadu.

Gość boshee jak mi ciezko
wiecie co?ja sie jej wcale nie dziwie....i tez jestem w stanie tyle zezrec!naprawde ......! sjedzenie slodyczy doprowadza mnie do blogiego stanu!(nie wspominajac juz o nastepstwie czyli wyrzutach sumienia)

Gość sweet_19
obliczylam ile zjadlas kcal ----->wyszlo rowno 2500 :o to sporo jeszcze dodjac to 800 z diety... wazylas sie dzis? ile Ci przybyo potaki obrzarstwie?

Gość oleee18
2500 to sporo ;/ puknij sie w łeb napad to ponad 5000kcal!!!!!!!!!!!!!!