Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fan kobiet

Oj dziewczyny, dziewczyny...! nie wystarczy ubrac mini aby nam sie podobac..

Polecane posty

Gość fan kobiet

Zauwazylem , ze na ulicy co 2 dzieczywna biega wbutach z odkrytymi palcami. Fajnie ale szkoda, ze jeszcze nie umalujecie ladnie paznokci. Jak czesto widze odciski na palcach, pod palcami, odpryskujacy lakier, brud za paznokciem, sucha znisczona skore. Co sie z wami dzieje? Z daleka ladnie a tu kurcze takie cos. Ostatnio siedze na pks i czekam na autobus. Z daleka widze sliczna brunetke. Wysoka, zgrban, cud laleczka. Siadla kolo mnie i patrze na jje sliczne nozki a tu paluch wystajacy z buta zmega odciskiem. Porazka. Tez po cholere nie kumam po co wam tyle tapety na twarzy latem? Po 3 rozlazle uda, trzeba cwiczyc!!!!!!!!!!!!!!!

Gość o rany rany rany
:O:O:O

Gość no tak..
zauwazylam,ze prawie kazdy facio wali potem,smierdzi piwem i papierochami,ma zepsute zeby i brudne buty...duzo by jeszcze wymieniac...przyganial kociol garnkowi...

Gość Evlenka
A ja Cie torche obronie... rzeczywiscie o urode trzeba dbac i przede wszystkim zyc hi-gie-nicz-nie!

Gość nie mówi sie ubrac mini
tylko włozyć mini. Mnie to bardziej razi, niz odciski na czyichś nogach.

Gość Facett..
wspołczuje dziewczynie fana kobiet... za odciski jest skreślona

Gość ROSALINDA PACZEKO
Może nie każdą stać a chce być piękna za wszelką cenę...?

Eeee... Odciski mogly zrobic jej sie od butow... Nie jej wina...:O Ja mam plaskostopie... I co? Pewnie nie powinnam w ogole zakladac laczkow :O A jesli chodzi o rozlazle uda, to po 1) nie kazdy ma czas na cwiczenia, po 2) od razu cwiczenia nie pomoga po 3) ktos takie uda po prostu ma, po 4) chodzi o to, zeby ten ktos sie ze soba czul dobrze, po 5) nie kazdy lubi cwiczyc Ciekawe jak Ty wygladasz :O

Gość nie zgadzam sie ....
z przedmówczynią.... od dawna istnieję pogląd że zadbana kobiete poznaje sie po pieknych, zadbanych stopach.... Pracuje, studiuje, mam zajęcia na różnych kursach do tego męża i dom i nigdy nie pozwoliłam sobie na zaniedbanie stóp...jeśli dziewczyna ma czas na nakładanie tapety to powinna go znależć i na stopy, czy uda.... przecież to nie wymaga wiele wysilku....tylko lenistwo doprowadza do takiego zaniedbalstwa... wstyd...

Gość a mnie się wydaje że
istnieje pogląd że zadbana kobietę poznaje sie po ....zadbanej figurze, Ociekająca tłuszczem baba nawet z zadbanymi stopami wygląda.....niesmacznie

Gość rozbawiacie mnie
Jasne, pracuję, studiuję, spłacam kredyty, udzielam się społecznie. Ale to moje lenistwo doprowadziło do tego, że nie mam wymalowanych paznokci. :O Trochę wyobraźni może... Może są ważniejsze rzeczy w życiu niż to, ile akurat mam cellulitu?

Gość lalalaluś
a co powiesz autorze o kobietach, młodych kobietach, które mają popękane naczynka? do końca życia mają łazić w jeansach lub kiecach do kostek? to może od razu się powiesic, bo cweli na świecie mamy zbyt dużo ... :o

Gość fan kobiet
Gdy tylko kremlowskie kuranty zakończą oznajmianie południa, zbieram całą swoją siłę woli po czym wciskam się do pustej butelki po napoju winopodobnym "Kiler" i krótko udaję perskiego dżina-pederastę, ale po chwili zmieniam zdanie więc zanurzam się w zbiorniku retencyjnym "Gosławice-III", wystawiam sterczącego penisa przez otwór butelki w charakterze peryskopu i wcielam się w rolę okrętu podwodnego ORP "Sokół" na patrolu. :classic_cool:

Gość Princesita
Nie da sie miec wszystkiego idealnie no niestety a czasem naprawde nie ma na cos czasu bo jest wazniejsza sprawa A mnie odrzuca jak w autobusie facet podnosi reke do gory zeby sie trzymac i z koszuli wystaja wlosy bleeeeeeee

fan kobiet chciałabys zeby zwsze nawet po 12 h w pracy kobieta była idealna,miała czyste nogi,była świezutka i pachnąca. Nie zawsze jest to mozliwe. Faceci w tej kwesti reprezentują dużo nizszy poziom. Andrzej z Biłgoraja. -kłamczuszek z ciebie,pisałeś że ostatnio na zabawie opiłeś się piwa ;)