Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciotkamatylda

zapach młodych kobietek

Polecane posty

Gość Ciotkamatylda

Chciałabym podarować siostrzenicy jaki ciekawy "zapach - ale że nie jestem już nastolatką kompletnie nie wiem co preferują teraz, na czasie, osiemnastki. Hmmm,jaki zapach może pasować do spokojnej, inteligentnej , młodej osóbki???

ja mam 18 lat i raczę się zapachem zielonej herbaty :) polecam, chociaż.. wiadomo- każdy lubi co innego.

Gość rak zabije
w rozlewni perfum powiedzą ci .......z escady ponoc są słodkie zapachy dla młodych.Bo te ostre to dla staryszych pań. No i ożeżwiające są dla kobiet na lato tez dobre.....

Gość rak zabije
moze z Cacharela "amore amore"?......słodki ale nie mdły. Np Eupforia jest zbyt słodka zbyt mdła.ale ją młode kobietki lubią.

Gość Ciotkamatylda
Dzięki dziewczyny - no właśnie poproszę o taki mini zestaw propozycji zapachów: 1.Cacharel Amor Amor

Gość a ja proponuję Ci
C-thru zielone. zapach super. sama go używam. (mam 17 lat):P

Gość ewa ziutkowska
2." Euphoria" 3.Escada"chyba magnesium czy jakos tak".są słodkie. 3.presilla presley"indiana summer" 4.Cindy crouford "black".Fajne są i nie takie słodkie.ale dla 18 latek w zwyż bym te pozycje poleciła.

Gość moschino I love love
lub Moscino funny

Gość Ciotkamatylda
W granicach rozsądku , zarabiam ale na ekscesy mnie nie stać. Chcę kupić wodę toaletową, ew. perfumowaną, ew. zestaw - gdzieś za 2 stówki, może coś ponad.

Gość Ciotkamatylda
Z uroczym uśmiechem nieświadomej dziewicy przywdziewam pelerynę przeciwdeszczową Made in Cambodia wykonaną z trzcinowych paneli oraz hełmofon czołgisty. Kompletnośc stroju uzupełniam trzymanym w ręku ogórkiem kiszonym, po czym wychodzę na scenę Teatru im. Jaracza i odgrywam rolę chochoła w Weselu nie przejmując się miażdżącą krytyką .

Gość no to marka
Moschino bedzie w sam raz a na pewno młodziez sie ucieszy

Gość ewa ziutkowska
ja w rozlewni za 70 zł kupiłam 3 nieduze buteleczki z 3 róznymi zapachami.I jak mi podpasuje jakis to potem za te 150 zł kupie duzą oryginalną. Ty nie kupuj za 200 zł czegos co sie okaze "złym prezentem".Kup jej te w rozlewni za 70 zł-80 zł a się napewno ucieszy z 3róznych zapachów niz jednego drogiego nietrafionego. Do tego kup jej za kolejne 100 zł jakis balsam i w komplecie dezedorant .Taka niepracująca nastolatka bardzo sie ucieszy z takiego prezentu.Moze jakas większa srebrna torebka?są takie modne....zauwaz jak sie ubiera. No albo daj te 100 zł w kopercie.

Gość Ciotkamatylda
Jakiś hit sezonu? Może jest jakaś nowość szczególnie przyciągająca osiemnastki.

Gość Ciotkamatylda
Nie chcę dawać kasy. Chcę żeby utrwaliła sobie ten wspaniały początek dorosłości np. w zapachu :)

Gość ewa ziutkowska
widzisz co nos to gust inny.Dlatego ja tylko odwazam sie mamie kupowac w ciemno cos ostrego i nie marudzi.A kosmetyków i perfum nigdy nie kupuję nikomu. a moze starndardowa 5 aleja?stara jest ale sie podoba.

Gość Ciotkamatylda
podobno jest coś takiego jak wyciąg z fiuta w aerozolu, myśle że to byłby wspaniały kontakt z tym zapachem dobry na początek wchodze\nia w seksualność, nie wiem tylko gdzie go kupić?

Gość ewa ziutkowska
o zielona herbata tez jest ożeżwiająca.ale ja bym stawiała na cos słodkiego a nie ożeżwiającego dla nastolatki. Ona jest skromna czy raczej taka wiesz laseczka w mini, tlenione włosy, brzuch na wierzchu kolczyk w pępku?

Gość Ciotkamatylda
ostatnio koledzy jej mówią per ty, tzn ty blacharo, ładna ksywka

Gość ewa ziutkowska
Blacharo - to pewnie podszyw. Ale blachara to dziewczynataka co lubi bogatych panów, dobre samochody, stroi sie, jest taka wyuzdana, pali, ubiera sie wyzywająco, maluje włosy, szwęda sie.To takiej co nie kupisz to sie spodoba:),chociaz takiej skromnej szarej myszce tez sie spodoba co nie kupisz.Gorzej z takimi dojrzałymi eleganckimi 18stkami , co ciuchy nie z bazaru ale z modnych salonów, buty nie z bazaru ale z lepszych butików, perfumy nie podróbki ale drogie i najlepsze....które cenią markę.wtedy moze nie ryzykuj z kupmnem perfum drogich bo jak jej nie pasują?

Gość Ciotkamatylda
Spokojna , skromna, dobra uczennica. Wiem, że teraz używa Naomi Campbell , tej z pomponem. Dzięki za propozycje -poszukam jeszcze na str. perfumerii.

Gość Prince Kiss
ja tam nie lubie slodkich zapachow i jak mialam osiemnascie lat tez nie lubilam. uzywalam wtedy 212 herrery i nadal uwielbiam ten zapach

Gość ewa ziutkowska
uzywałam wanili filds, wykrzyknika czarnego pamietam i dezedorantów z Ruchu.....jak dostałam cosw prezencie cieszyłam sie czy to ostry czy słodki nosiłam.I uwielbiałam presille presley tą starą ładna.

Gość natchniona
moja 18letnia bratanica kupila 16letniej bratanicy perfumy Esprita "Life" i Jej sie bardzo spodobaly (mi zreszta tez :) ), a ona nalezy do tych skromnych. Sa niedrogie, chyba ponizej 100zl, wiec mozna kupic caly zestaw, z zelem pod prysznic, itp

Gość nie rasze Ci kupowac
perfum moga ise jej nie spodobac.. ja uzywam z PUMY takie biale mnie sie podoba

Może to niezbyt dobry pomysł, żeby narzucać komuś zapachy. Ale z drugiej strony, czasem potrzeba kogoś kto by pokazał co może być dobre.

Gość natchniona
a ta starsza siostrzenica, 18letnia, to przepada za "Rush" firmy Gucci, ale ona taka bardziej przebojowa jest, wiec ten zapach moze byc za odwazny