Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mały smutasek

Dlaczego faceci uciekają ?

Polecane posty

Gość mały smutasek

Dlaczego mężczyźni uciekają od "idealnych" związków, gdzie nie było żadnych kłotni, było super miło i cudownie????? Może tak słodko że aż mdło?

Gość magnifica
a moze to tylko tobie było tak idealnie dobrze i słodko a jemu nie? a z drugiej strony to za idealnie jest nie dobrze, kiedy w moim zwiazku za dłuo jest "za słodko" specjalnie prowokuję kłutnię z piorunami żeby coś się zadziało :P

Większość mężczyzn-to myśliwi... (zdobywcy) Wyobrażasz sobie myśliwego, któremu zwierzyna caly czas pod nosem siedzi, nie może jej \"potropić\" , \"poganiać\" ? Cóż to za przyjemność dla niego... tacy już są... Więc nie należy podawać się całej na tacy, \"trza\" mieć nutkę tajemniczości i zawsze jakąś \"szatę\" do odkrycia (nie mam na myśli ubrania)... A adrenalinka jest im wpisana w płeć :P

Gość ho ho ho
zgadzam sie zrujnowana dusza

Gość piecgloweklenina i dupastalina
mysliwi dobre sobie, wiekszosc to rolnicy, zbyt leniwi, by sie uganiac bez sensu po buszu, jak rola do uprawy lezy pod nosem

Gość aga......
mysle ze to co mają podane na talerzu szybko konsumują i zapominają, jak sie troszke pomęcza bardziej doceniaja

Gość mały smutasku
sa po prostu niedojrzali:O

no tak juz w zyciu jest ze dreszczyk emocji czasami musi byc. Ja mialam kiedys zwiazek ze na samym poczatku byly straszne problemy, rodzina przeciwna no i wogole zawsze cos bylo nie tak. Gdy zaczelo sie wszystko ukladac pieknie ladnie to mi sie to znudzilo, i facet mi sie znudzil, odeszlam ;)

Gość utjireoqjfgirejgeoi
Panie słusznie napisały, mniej więcej ale należy powiedzieć, ze są tacy którzy poszukują stałości i tacy, którzy szukają przygód, to także kwestia wieku natomiast: "Dlaczego mężczyźni uciekają od "idealnych" związków, gdzie nie było żadnych kłotni, było super miło i cudownie????? Może tak słodko że aż mdło? " a skąd Ty wiesz, ze jemu było tak idealnie bardzo często jest tak, że jedna strona narzuca jakiś model związku, uznając go za idealny, druga się do tego dostosowuje ale jest niezadowolona, jednocześnie swoej niezadowolenie ukrywając...