Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa ziutkowska

do tych które mają kabiny prysznicowe

Polecane posty

Gość ewa ziutkowska

mam mieć kabine prysznicową.Chcę bo zamiast wanny zmieści mi sie pralka i kabina.No i co z suszarką teraz?jak u was jest?gdzie wieszacie bieżące prane w ręku majteczki czy skarpetki? Mozna powiesic na suszarce w pokoju czy kuchni na tej stojące.no ale z niej kapie.Powiesiłam bluzeczke i kapało.W łazience juz nie da sie nad prysznice wieszac suszarki bo żle to wygląda i niepasuje.....jak u was? moze na balkonie? ale nie mam balkonu a w deszcz nie wystawie na dwór(mam taką barierke balkonową i tam moge wieszac na suszarce,.ale jak deszcz jest to nie ma szans.

Gość aneti
zostaje grzejniki w łazience a pod nim miska

Gość hmmm jak to kapie
?? Po kazdym praniu jest wirowanie i wtedy mi juz nic nie kapie z ciuchow :D

Gość ewa ziutkowska
grzejników niemam, a wiem wiem ze wirowanie.ale ja raczej na bieżąco sobie stringi piore w ręku czy skarpety męzowi.Cyk od razu i na drugi dzień suche i juz mozna ubrac.A tak zanim uzbieram 10 par tego by w pralce prac to 2 tyg minie.A ja na bieżąco sobie majeczki nasze czy skarpety czy jakas bluzeczka moja....w ręku i na drugi dzień czyste i do szafy i biore drugą bądz tą samą, a majteczki te same moge włozyc jak wyschną,bez zbierania 2 tyg tego

Gość łee
a nie lepiej mieć wanne z parawanem nawannowym? prysznic nie zastąpi Ci leniuchowania w wannie :D

Gość ewa ziutkowska
ja nie leniuchuję w wannie, robie szybkie prysznice zawsze.Pozatym zamiast wanny bedzie praleczka i kabina a jak jest wanna -pralka nie wejdzie. A kto z was ma kabine? i co z suszarką u was?

Gość Bogumiła Kłykcińska
skarpety męzowi pierzesz? :-o

bieżące pranie na kaloryferze, większe na balkonie lub rozkładanej suszarce. są małe (krótkie) suszarki nad prysznic, nie widać ich przecież

ja tez mam kabinę suszarkę czesto stawiam w kuchni, gdzie mam kafelki i nawet jak cos kapie to latwo wytrzec (choc raczej mam dobrze odwirownae pranie i nic nie kapie) sa tez takie specjalne suszarki ktore mozna zamontowac wnawet w oknie, porozgladaj sie po sklepach jak jest cieplo to wywieszam na balkonie, jak zimno to na kaloryferze w lazience