Gość gość Napisano Grudzień 18, 2013 Brwi robie henna sama od lat, co miesiac albi i czesciej, sa jakie byly, a rzesy tez od lat, tylko od kilku miesiecy sama nakladam, prawie idealnie takze zrezygnuje z kosmetyczki i zaoszczedze te 40 zl tyle koszt z regulacja, teraz radze sobie sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2013 Aha i dodam ze robie lepiej od kosmetyczki beZ zadnego kursu sama sie nauczylam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2013 Regularnie nakładana henna rozjaśnia rzęsy. Jeśli już zaczniesz ją systematycznie stosować, musisz powtarzać zabieg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 18, 2013 Wystarczy poczekać aż odrosną, bo prędzej czy oózniej rzęsy i brwi wymieniają się na nowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magda22wro Napisano Sierpień 31, 2014 ja używam henny od kilku lat, zawsze robie to w salonach kosmetycznych, bo boje sie ze cos zle zrobię. Ostatnio we Wrocławiu znalazłam świetną klinikę urody www.klinikaurody.net.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2014 Na hennę mozna chodzić do fryzjera lub zwykłej kosmetyczki. Po co od razu do kliniki? Lekarz tam nakłada hennę? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miranda90 0 Napisano Sierpień 31, 2014 ja zawsze robie czarna, to i tak zaraz schodzi, nie ma co cudowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 25, 2015 na regulację i hennę brwi jeżdżę do gabinetu kosmetycznego http://agnieszka-marosz.pl/ w Szczecinie. Tam kosmetyczka fachowo i równo wyrywa mi włoski z brwi. Tworzy równy łuk, potem je farbuje. Wolę na taki zabieg pojechać do kosmetyczni niż samej skubać nieudolnie brwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 25, 2015 To twoja kosmetyczka jest jakas niedouczona. Najpierw farbuje sie brwi, a dopiero potem reguluje. Najlepsze sprawdzone salony są na stronie www.dobrakosmetyczka.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 6, 2016 Ej bo ja mam włosy tak różnorakie bo na gorze mam ciemny brąz i coraz niżej przechodzi w dziwny lekki blond i nwm jaki kolor henry dobrać na brwi? Pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 7, 2016 Jeśli nie wiesz jaki dobrać kolor to sama tego nie rób! Udaj się do profesjonalisty, np. tutaj - beautyfactory.waw.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 4, 2016 Ja robie tylko u kosmetyczki, bo tam dobiora mi idealnie kolor. Polecam salon Black Pearl w Krakowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szajbel 0 Napisano Sierpień 9, 2016 Ja bym nie robiła henny, stylizacja brwi może się odbyć kosmetykami, patrzcie http://lorealparis.pl/sztuka-stylizacji-brwi.aspx Brwi robione henną czasem wychodzą przerażająco. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 31, 2016 Polecam Ci zrobić makijaż permanentny, brwi będą wyglądać świetnie i zaoszczędzisz czas bo nie będziesz musiała codziennie ich malować. Ja robiłam go w www.brwi.com.pl w Gliwicach, stosują metodę piórkową, efekt jest świetny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vegas123 0 Napisano Październik 26, 2016 Ja niesetty nie robie, bo u mnie to nawet sensu nie ma :/ utrzymuje mi sie max 3 dni i nie mam pojecia dlaczego :( przyciemniam brwi kazdego dnia mascara brow color tinted od gr. Cale szczescie ze aplikacja jest taka łatwa i wygodna i zajmuje tylko chwile, a efekt bez problemu utrzymuje sie caly dzien, bo w przeciwnym razie bylo by kiepsko :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alealealeksanda1 Napisano Styczeń 24, 2017 Domowa henna brwi utrzymuje się na krótko bądź nie daje pożądanych efektów, moim zdaniem jak coś ma być zrobione dobrze to musi być zrobione przez specjalistę, z takimi sprawami zawsze chodzę do kosmetyczki i nigdy nie mam powodu do narzekania, henna utrzymuje się długo i wygląda ładnie, polecam przeczytać http://www.grzybowo3d.pl/publikacje/studio-urody-gwarancja-promiennego-wygladu-henna-brwi/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
allaella 0 Napisano Styczeń 24, 2017 Moim zdaniem henna rzęs i brwi to tylko czasowe rozwiązanie. Lepiej postawić na makijaż permanentny brwi i sztuczne rzęsy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelinaopw Napisano Luty 2, 2017 To zależy też u kogo robisz jedne Ci dobrze zrobi i długo będzie się trzymało inna nie. Ja robiłam ostatnio w Poznaniu w Tajemnice Urody ul ogrodowa polecam bo nawet długo mi się trzymało i brwi nie zniszczone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 14, 2017 Ja na hennę brwi i rzęs chodzę do tego gabinetu www.laserestetic.pl i płace tylko 10 zł za każdy zabieg - regulacja i henna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 14, 2017 Tylko henna, makijaż permanentny jest słaby lub sama sobie narysuj, cienie do brwi, kredki do brwi, pudry do brwi, żele do brwi itd. Permanentny oszpeca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 10, 2017 Ja chodzę do nich www.laserestetic.pl na laserówkę. Zdecydowałam się na bikini ze względów higienicznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
skywalkerka 0 Napisano Maj 10, 2017 Laserówka na przyciemnianie rzęs i brwi? To chyba nie ten temat ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Syllwia_fikk Napisano Czerwiec 8, 2017 Ja sobie robie hennę w domu, to w sumie nic trudnego o ile ma się dobrą henne - ja kupuje z Venity taka w kremie i dla mnie jest idealna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćiowa88 Napisano Wrzesień 19, 2017 Tą henne z Venity i ja polecam, jest spoko. Efekt na długo, mnie nie uczula tak jak inne tego typu produkty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 17, 2018 kosmetyków do brwi tak wiele, warto zastanowić się co najlepsze. oto przegląd dostępnych kosmetyków do brwi: https://mlodzinadorobku.pl/dobre-kosmetyki-do -brwi/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anetka_r Napisano Czerwiec 13, 2018 Ja jeżdżę na regulacje i hennę do Estetyka Day Spa do Piaseczna i mogę polecić to miejsc, zabieg wykonywany jest bardzo szybko i bezboleśnie a brwi wyglądają bardzo naturalnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 20, 2018 Ja chcę użyć tej henny, ale się boje. Dałam na rękę żeby sprawdzić czy mnie nie uczyli. Zmyłam wodą z mydłem j teraz robi się fioletowa. Czy to kewstia, że za mało trzymałam i za szybko zmyłam? Czy kwestia czegoś innego? I czy na brwiach nie będzie fioletowa? Proszę o pomoc Ps. Mam jasne brwi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mgr Kamila Drozd 1 Napisano Sierpień 20, 2018 Odsyłam do tekstu: https://portal.abczdrowie.pl/henna-do-brwi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 20, 2018 Musze sobie zrobić taką henne. https://cutt.ly/LeoA7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Martynaxx Napisano Wrzesień 13, 2018 Włosy są dumą każdej z kobiet, dlatego właśnie należy o nie odpowiednio dbać. Z pewnością dobre są różnego rodzaju płukanki czy specjalne ziołowe szampony, tak żeby włosy otrzymywały dużo potrzebnych witamin i minerałów. https://kawiarnia-catering.pl/co-warto-wiedziec-o-hennie/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach