Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skinheadgirl

Czemu kobiety z wąsem nie golą wąsów?

Polecane posty

Gość skinheadgirl

Tylko je chodują :-o

bueheh bo jak ogola to pewnie wyrosnie wiksze i gorszy ...hahah nie wiem zreszta ... tak mysle :P :D :D

Gość Pani Judyta
a czemu mężczyźni się nie myją? a jak się myją to zakładają tą samą bieliznę co wczoraj?

Gość kartoflowepole
chcę mieć sumiaste... będę występować w cyrku :P

Gość FIIAAJ
To jest dobre pytanie. Też się czasem zastanawiam. I odpada argument o goleniu, bo to można przecież depilować.

Gość skinheadgirl
Pani Judyta: 1. Co to ma wspólnego z topikiem? 2.pytaj się mężczyzn, skąd ja to mam wiedzieć?

Ja wogóle nie rozumiem kobiet, które nie depiluja owłosienia, a takie sie zdarzają. Owłosione nogi u kobiety to potworny widok :-( W tamtym roku na plaży widziałam sporo kobitek z wystajacym zarostem z bikini, ohyda ! To powinno byc karalne w miejscach publicznych :-)

Gość a ja nie rozumiem dzieci
które zamiast się zająć sobą i rozwojem osobistym, dopierdzielają się do innych ludzi, a same nie wiedzą, jak się pisze Hoduje:O🖐️

Gość upupuppppii
up up

wasy??? ja znam takie co maja dwadziescia pare lat a busz pod pachami i to jest fuj....

Gość skinheadgirl
ja osobiście nie musze ich golić wyrywa mi je pęsetką mój chłopak - Justin Mekelele, bardzo miły murzynek z Senegalu a pałę jaką ma! byście nie uwierzyły normalnie!

Oglądałam nie dwano taki dokument na National geographic, o kobietach z brodą i wąsami i ogólnie z bujnym owłosieniem. Wyglądały jak faceci, i twierdziły że nie bedą z tym nic robić, bo taka ich natura, mało tego urządziły demonstracje uliczną. Ja mam generalnie to w nosie, jak chcą tak żyć, to ich sprawa, ale po co od razu te demonstracje uliczne.