Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PATI25***

PLASTRY ANTYKONCEPCYJNE

Polecane posty

Gość PATI25***

Stosowalam tabl HARMONET przez 5 dni ale strasznie mnie bolal glowa i musialam odstawic zrobilam to wczoraj tzn nie wzielam tabl o wyznaczonej porze tj 22.00 ale dzis poszlam do lekarza i dal mi plastry antykoncepcyjne , przykleilam sobie jednego powidzcie mi czy jestem zabezpieczona?

Gość PATI25***
BLAGAM WAS DZIEWCZYNY ODPOWIEDZCIE MI BO NIE WIEM CZY DOBRZE ZROBILAM NAKLEJAJAC TEN PLASTER TERAZ PO 5 DNIACH

Gość PATI25***
DZIEWCZYNY ODPOWIEDZCIE TO W

ale masz madrego lekarza :O mnie glowa bolala przez dwa tygodnie i nie przerywalam brania tabletek... wytrzymalam i po dwoch tygodniach bol ustapil... jak mozna brac przez piec dni tabletki i w momencie gdy boli glowka przyklejac sobie plaster?? na samym wstepie rozlegulowalas sobie cykl, powodzenia... :O

i jeszcze jedno dziwne ze lekarz nie powiedzial ci kiedy mozesz zaczac naklejac plaster tylko sama sobie postanowilas.. podejzewam ze zabezpieczenia nie ma w ogole... przynajmniej na razie. a jesli jest to malutkie...

Gość PATI24***
Ale czy moge byc w ciazy jesli wspolzylam w czsie brania tabletek 1.5 dnia przed odstawieniem

Gość PATI24***
dziewczyny odpowiedzcie bo umieram z niepokoju i jeszcze na dodatek dzis mialam straszne poranne mdlosci czy to moze byc ciaza przeciez to tylko pare dni

od pierwszej tabletki jestes zabezpieczona (ponoc), zakladajac ze wchlania sie 4 godziny to bylas zabezpieczona:D ale to czy jestes w ciazy lepiej sprawdz poprzez badanie albo zrob test. my nie ginekolodzy:D

a mdlosci mozesz miec od plastrow na przyklad.... z reszta tez uwazam ze bol glowy to nie powod do odstawienia tabsow...:O a jesli juz to co da ci zmiana na plastry?

Gość PATI24***
lekarz powiedzial ze plastry omijaja przewod pokarm i szkodza tak strasznie na watrobe. Glowa rzeczywiscie trpoche mniej mnie boli ale znowu te mdlosci...

Gość PATI24***
dzisiaj odkleilam ten plaster ankleje nastepny w pierwaszy dzien okresu

dziewczyno ty sie zastanow co ty robisz! nie zaklada sie tego jak ci pasuje! ja piernicze..... ille ty masz lat???????

Gość PATI24***
mysle ze jak je odkleilam to przestanie mnie glowa bolec itd poza tym rzeczywisciezle zrobilam ze go pezykleilam teraz zamiast 1-go dnia. TO CO MAM DALEJ ROBIC BO JUZ NIE WIEM!!!

zastanow sie po co do cholery to bierzesz! glowa cie boli to przestajesz to nie bierz wogole! jak juz odkleilas to co sie pytasz?!

Gość PATI24***
MAM NIEREGULARNE MIESIACZKI I LEKARZ MI PRZEPISAL. MOJE CYKLE TRWAJA NAWT 58 DNI I CHCE TEGO UNIKNAC. NIE WIEM CO MI JEST ALE CZUJE SIE JAKAS ROZKLEKOTANA

a lekarz ci nie powiedzial ze organizm wlasnie w taki sposob sie przyzwyczaja do tabletek? i ze glowa troche poboli to nic sie nie dzieje? jak juz odkleilas plaster to zacznij moze od poczatku nast cyklu jak nalezy i juz. teraz to i tak sobie rozregulowalas wszystko wiec poczekaj do nast miesiaczki i wtedy zacznij od poczatku. ja tak bym zrobila przynajmniej

Gość PATI24***
Lekarz mi niec o bolu glowy nie mowil ale przeczytalam na ulotce ze w razie mocnych inietypowych bolow glowy nalezy odstawic natychmiast tabletki a mnie prawie nigdy tak strasznie glowa nie bolala wiec sie przerazilam i odstawilam, chyba dobrze zrobialm ?

Gość PATI24***
jeszcze w dodatku zauwarzylam rozstepy na brzuchu

UWAGA LASKI!!!!!!!!!!! MNIE PO TYGODNIU STOSOWANIA PLASTROW EVRA DOSTAŁAM WIELKIEGO KRWOTOKU CZYLI ZAKRZEPICE. KRWOTOKU NIESZLO ZATAMOWAC WIEC MUSIALM ISC NA POGOTOWIE GDZIE KAZANO MI NATYCHMIAST SCIAGNAC PALSTER I DALI ZASTRZYK NA ZATRZYMANIE KRWI POWIEDZIELI ZE ZA KRZEPICA NIEZASTRZYMANA GROZI SMIERCIA!!!!!! LASKI UWAZAJCIE TERAZ GDY JUZ NIEMMA PLASTROW CZUJE SIE O WIELE LEPIEJ JEZELI WAM PASI TO OK ALE JESLI JUZ NA POCZATKU SIE ZLE CZUEJCIE TO NATYCMIAST REAGUJCIE BO TO IEBEZPIECZNE JAK CHOLERA POZDROWKI DLA WAS LASKI

Gość Kasia skrzynecka
.....mimo ze dwno jestem po 30 tce stosuje plaster- taka moda no nie? wprawdzie niedługo będę mieć klimakterium, a mąż się na mnie wypiął i poszedł do laski młodszej i płodnej- to ja sie nie ugnę. Musze być trendy, plastry to jest to!!!