Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia86

nikt nie chce mi doradzic...

Polecane posty

Gość Basia86

moim problemem jest maly biuscik:(stosowalysie jakies kremy,albo tabletki na powiekszenie cycusiow?

Gość zaakceptuj

Gość prawie_A
basia ty idż dorosnij dzieciaczku :P

Gość wiele tabletek
antykoncepcyjnych pomaga,proponuje wizyte u dobrego i przyjaznego ginekologa ktory pomoze Ci dobrac odpowiednie tabletki,nie wierz w zadne kremy bo to nic nie da,tableteczki s anpürawde super,uwazaj tylko zeby nie przytyc,a ile masz lat,wzrostu i wagi?

Gość Basia86
mam 21 latek i jestem chudzinka:(przy 169cm waze okolo 48kg:/tez wlasnie mysle o tabletkach, ale naprawde z tym musze isc do ginekologa? dzieki za odzew

Moge Ci oddac troche moich,mam 80 c :(

Gość Basia86
chetnie bym wziela od Ciebie troszeczke:)

aha juz przeczytałam, masz 21. do tego można się przyzwyczaić:)

Gość naprawde idz
do lekarza,ale musi byc przyjazny bo sie czesto czlowiek z chamstwem spotyka,Ci mlodsi lekarze lub lekarki sa przyjazniej nastawieni,chetniej doradzaja pigulki

Gość Basia86
musze przy najblizszej wizycie zpytac sie:) jest roznica miedzy 15 a 21,prawda?

Gość dżinsowa mini
Od tabletek to tylko gromadzi się woda i piersi nie rosną ale są nabrzmiałe. Po dwóch trzech miesiącach brania tabletek piersi przestają być obrzmiałe, więc nie ma sensu brać tabsów tylko po to by mieć większe piersi. Hormony nie są bez znaczenia. Na mały biust lepszy dobry stanik push up i dobrane stroje, które w odpowiedni sposób wyeksponują taki biust jakim obdarzyła Was natura.

Gość ale znawczyni
od tabletek starszej generacji gromadzila sie woda,ale to juz przeszlosc,sa nowe,lagodne,dobry lekarz potrafi je odpowiednio dobrac,nie strasz basi i nie wprowadzaj jej w blad,czlowiek jest zadowolony z zycia kiedy moze zrobic cos dla poprawy samopoczucia,swojego wyglöadu,jak ona chce to jej pozwol,zazdrosna jestes ze ktos moze byc szczesliwy a ty nie?Basia nie sluchaj tych falszywych doradcow bo niektore dziewczyny sa czesto grube i zakompleksione i sa zazdrosne ze jestes szczupla i ladna i chcesz poprawic jeszcze swoj wyglad

Gość ale znawczyni
od tabletek starszej generacji gromadzila sie woda,ale to juz przeszlosc,sa nowe,lagodne,dobry lekarz potrafi je odpowiednio dobrac,nie strasz basi i nie wprowadzaj jej w blad,czlowiek jest zadowolony z zycia kiedy moze zrobic cos dla poprawy samopoczucia,swojego wyglöadu,jak ona chce to jej pozwol,zazdrosna jestes ze ktos moze byc szczesliwy a ty nie?Basia nie sluchaj tych falszywych doradcow bo niektore dziewczyny sa czesto grube i zakompleksione i sa zazdrosne ze jestes szczupla i ladna i chcesz poprawic jeszcze swoj wyglad

Gość Basia86
Znawczyni dzieki za wsparcie:)pogadam z moja ginekolog o tych tabletkach i zobaczymy co ona mi powie:)slyszalam tez o masazach piersi, podobno pomagaja, a Ty cos wiesz na ten temat?

Gość moga ujedrnic ale nie powieksz

Gość Basia86
na innym forum laski sie wypowiadaja ze nietylko ujedrniaja, ale tez powiekszaja!!

Gość dżinsowa mini
do: "ale znawczyni " Pewnie, niech idzie do ginekologa i powie, że chce tabletki na porost piersi....... Tabletki służą albo do regulacji cyklu albo do zapobiegania ciąży. W niektórych przypadkach mają obniżać poziom męskich hormonów androgenów i leczyć nadmierne owłosienie. To jaki to jest typ tabletek: jedno, dwu czy trójfazowe jest bez znaczenia, bez znaczenie jest także czy jest to minipigułka.

Gość do dzinsowej mini
ty masz jakis kompleks czy co?kazdy ma prawo do odrobiny i nadzieji i szczescia!!!!o co ci chodzi? moze ty masz cudne piersi, to sie z nich ciesz, i daj innym szanse miec tez odrobine powodow do radosci!!!!!!!

Gość do dzinsowej mini
*nadziei!!!! sorci za wtope:)

Eeee tam przesadzasz ... małe też jest oki, najważniejsza jest ładna buźka :)

Gość he he he widze ze
komus jeszcze ta dzinsowa kretynka na nerwy podzialala

Gość dżinsowa mini
Łykajcie sobie co chcecie, i tak Wam piersi po tabsach nie urosną. Za kilka lat będziecie mieć rozregulowany cykl i problemy z zajściem w ciążę. Ale Wy przecież jesteście takie "mundre" i wiecie lepiej ode mnie. Brałam tabsy przez 7 lat więc wiem o czym piszę i jakoś piersi mi od nich nie urosły. Jedynie zaobserwowałam okresowe nabrzmienie, ale skoro wiecie lepiej ode mnie to życzę dużo zdrowia.