Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wazzka26

Czy to jest az takie dziwne, ze chce byc sama, bez faceta ?

Polecane posty

Gość wazzka26

Czasami wchodze na czat aby pogadac jak sie nudze. czesto padaja propozycje spotkan. A ze mam 26 lat czesto slysze pytania tego typu: -dlaczego nie chcesz sie spotkac, ktos cie skrzywdzil? -to chcesz byc sama? -nie szukasz naprawde milosci? to po co wchodzisz na czat? -wolisz kobiety? czy to az tak naprawde dziwne jest, ze nie mysle o facetach ? ps nie jestem lesbijka

Gość czlowiek myslacy
dziwne bo odbiega od ogolnie przyjetych obyczajow panujacych w spoleczenstwie, poza tym teraz jest moda na bycie z kims, nawet bez milosci, ot tak dla seksu. Narazasz sie na niemile uwagi. Poazdrawaiam i zycze milego dnia

Gość wazzka26
tak sadzilam... to mam na sile sie z kims wiazac aby byc trendy?

Gość czlowiek myslacy
moim zdaniem jesli nie czujesz takiej potrzeby, jest Ci dobrze to nie patrz na zasady, wazne zeby byc szczesliwym, pza tym ludzka zlosliwosc zawsze da o sobie znac

Gość dziwne dziecko
to może daj sobie spokój z czatami? bo tam faktycznie większość ludzi kogoś szuka... :)

Gość wazzka26
no wlasnie ale ja czasmai wchodze nawet na czat wnocy bo nudzi mi sie i fajnie jest z kims pogadac, wymienic opinie itp:) ale jednak faceci tam kogos szukaja zazwyczaj:)

Gość czlowiek myslacy
mozemy wymienic opinie na czacie:D

Gość dziwne dziecko
to chyba lepiej siedzieć na gg ze znajomymi - ja przynajmniej tak wolę. a co do chęci/niechęci szukania 'drugiej połówki', uważam, że nic na siłę, jeśli ktoś nie czuje takiej potrzeby, to znaczy, że nie dojrzał do związku, a może po prostu ma taką naturę i nie chce mieć nikogo koło siebie - generalnie nie powinno to nikomu przeszkadzać, ale wiadomo, że ludzie lubią pogadać:)

to ze jesteś samo moze nie jest dziwne,ale to ze chcesz być sama daje do myślenia

to chyba tez zalezy od chatu, tematyki chatu na jaki sie wchodzi

Gość komorowka
wcale nie tez tak chcialam ale wpadlam w sidla milosci -nie zaluje ale jak bym mogla cofnac czas i miec ten rozum co teraz to zrezygnowala bym wtedy z milosci dla wolnosci.zycze powowodzenia.