Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka_dziwn_ja

co Cie dzis wkurzylo/wkurza? bo mnie

Polecane posty

Gość taka_dziwn_ja

1.pogoda-deszcz od rana 2.bolace jak cho**lera piersi przed miesiaczka juz od 4 dni 3.to ze w sobote mam wesele u chlopaka w rodzinie,daleko od domu i na ten dzien przypada poczatek miesiaczki mojej,a pierwszy dzien to ja zawsze umieram i jak tu sie mam usmiechnieta calej rodzince zaprezentowac jak znajac zycie bedzie mnie bolalao strasznie? 4.ogolnie ZNP-wszystko mnie denerwuje! 5.musze zrobic obiad itd itd itd TERAZ WASZA KOLEJ SIE WYZALIC

mnie wkurzyło, że wczoraj zalałam sobie mieszkanie i napisałam o tym na kafe i nikt nie wyraził współczucia

Gość taka_dziwn_ja
hilton no to ja ci wspolczuje w takim razie bo wiem co to znaczy-mialam jakis czas temu lazienke zalana przez glupote mojego brata

Gość taka_dziwn_ja
mama nadzieje ze wybaczysz przekrecenie nicka;)

Pilton, współczuję naaaaprawde baaardzo mocno!!! Wiem co to znaczy zalae mieszkanie i nieprzyjemności z sąsiadami... A mnie dzisiaj wkurzyło to, że znowu zadzwonił do mnie znajomy, który ma żonę i po raz 100 namawiał mnie na... miłą noc!! A ja się bawiłam na ich weselu! Co ja mam zrobić? Powiedzieć jego żonie? Jak mnie to wkurza!!!

co za kretyn :o tacy kolesie sa naprawde daremnizalożę się, że w rzeczywistości nawet im nie staje

1. 😭 :P Facet mnie wkurzyl bo znowu idzie do mamy na obiadek, a nie je mojego kotlecika, a mnie nie zaprosili :O :P A kij jej w ..

mnie dzis wkurza: 1. pogoda:o caly czas leje i grzmi:o 2. to ze musze sama w domu siedziec w taka pogode:/ 3. ze jestem leniem i nie chce mi sie dzis nic robic:P to wszystko:D

O nieladnie!!! Wzgardził Twoim kotlecikiem... też bym się wkurzyła. A ten facet... nie wnikam, czy \"może\", czy jest impotentem, ale coraz bardzij mnie to wkurza!!! Tym bardziej, że za każdym razem mówi mi, że jeszcze do tego dorosnę!! (tzn. do zdradzania!) i że na pewno kiedyś się z nim prześpię!!! NIGDY W ŻYCIU!!! A w ogóle to mnie wkurza, że jestem chora... gardło mnie tak boli, że zaraz zwariuje i katar mam straszny. Ech :(

Gość NIULECZKA
powiedz jej... mnie wkurza to ze nie wiem czy przypadkiem nie jestem w ciąży z żonatym... i on tez mnie już denerwuje... i jakaś taka słaba jestem... też mnie to dobija... mam ochotę sobie coś kupić ale nie chce mi się łazić po sklepach... Blleee

A ja jestem zła, bo : - mój komputer w domu jest spieprzony :O - pogoda do bani i nawet nie wiadomo kiedy zaplanować jakiś urlop Ale to wszystko wynagradza mi dzisiejsza wiadomośc, ze zdałam ostatni egzamin, więc i sesja zakonczona i stypendium będzie hihi;) :D

Gość jakaak
Mnie dzisiaj wkurzyły zepsute drzwi balkonowe a jeszcze bardziej firma, ktora je zakładała. Wzięli mój telefon z niejasnym zapewnieniem, że się "niebawem" odezwą, co generalnie zabrzamiało: spadaj kobieto, nikt sobie toba głowy nie będzie zawracał. Bossshhh powiedzieliby wprost, że ich to zleenie nie interesuje (dzwi już nie są na gwarancji) to bym poszukała kogo innego.

Ale obiecal zjesc kotleta wieczorem :P i tak czuje sie urazona :P Tak to jest jak dwie baby chca gotowc dla jednego faceta. :P

Az wzbiera sie we mnie ochota na solarium, cieplutko, mozna sie wygrzac :D ale nie chce mi sie wychodzic z domu :(

wkurzyła mnie dzisiejsza przesyłka (spodnie, które mnie zawiodły, chociaż pewnie się przyzwyczaję) i ta cholerna pogoda.

Gość pani byczyca
do Autorki: Ja podczas okresu nie poszłabym na żadną imprezę. Niestety, wiem że mam "termin" to odmawiam i już. mnie boli tak że pewnie na weselu musieli by mnie trzymać żebym z bólu nie wsadziła łba w talerz przede mną.