Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcaca wiedziecwszystko

prosba o pomoc!

Polecane posty

rok temu zerwal ze mna chlopak ktorego bardzo kochalam. przez ten rok wyleczylam sie z tamtej milosc ale problem w tym ze nie wiem dlaczego ale mysle ze nikt mnie juz nie pokocha i ja nie bede zdolna kochac takja kochalam jego...wierzycie ze pierwsza milosc to ta jedyna?

Gość mirasssss
Zawsze sie można wyleczyc. Uwierz mi wiem coś o tym... Fakt, faceci leca na urode wiec daj swoje foto a powiem Ci prawde.

pierwsza miłość zdecydowanie nie jest jedyna teraz może Ci sie tak wydawac, ale wierz mi: zdecydowanie tak nie jest

E tam znajdziesz kogos i pokchasz go moze nawet bardziej , powodzonka:)

zdecydowanie nie :D potem jest jeszcze ciekawiej, dojrzalej ty tak naprawdę jeszcze nie wiesz co to miłość :) nie wiesz jak sie kocha kiedy trzeba walczyć z problemami, kiedy jest się razem na co dzień

Gość plazowiczka
tez kiedys tak myslałam jak ty (beznadzieje)!!! teraz wiem, że Nigdy nie mow Nigdy!!! powtarzałam sobie..juz nikogo nien pokocham...mnie tez napewno nik nie pokocha ...!!a teraz co?? jestem szczesliwa jka nigdy wczesniej...

no ja jestem pewna ze to byla milosc i to byla moja pierwsza i jak dostad jedyna...a myslicie ze moze ona jeszcze wrocic? boje sie strasznie, nie che tak zyc ;((