Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juri

nagosc wasze opinie

Polecane posty

Gość juri

nagość ktora towarzyszy człowiekowi od zawsze jest troche tematem tabu poniewaz na basenie albo saunie ludzie wyglądają troche dziwnie zubierani jak w zime zato na ulicach kobiety prawie nage. troche jest to głupie nie myslicie tak jak ja?? Nagie macie zdanine o nagosci w szatni basenu, saunie itp miejscach.

Gość agax
Naga kobieta jest piękna !!!!!!!!! natomiast nagi facet jest ohydny !!!!!!!

Gość juri
Dobrze ale sa miejsca w których nalezy sciognąć odzież dla własnej higeny

Gość poćwiczyć nie zaszkodzi
w saunie siedzisz w ręczniku - to oczywiste. na basenie - nic się nie dziej jak spłukujesz z siebie wodę z basenu czy kurz przed wejściem do niego w kostiumie. to nie więzienie czy koszary, gdzie należy zwartą grupą nago pod prysznice włazić. każdy ma inną granicę intymności. ja opalam się topless ale na basenie pod prysznic bez kostiumu nie wejdę..

Gość 24
nie chcialabym korzystac z basenu z kims nagim, wydaje mi sie to malo higieniczne, ale moze to tylko moje glupie zdanie

Gość juri
24 tylko tak ktos wejdzie z ulicy spłucze albo i się nie spłucze to jest nie tylko nie higeniczne dla niego ale i całych uzytkowników basenu

Gość 24
nie mowilam, a raczej nie myslalam o prysznicu na basenie, ale o samym basenie, bo koniec koncow co mi tam czy ktos sie pod prysznice nagi kapie, wolalabym nie ogladac, nie pociagaja mnie takie obrazki poza tym ciezko mi jest sobie wyobrazic kogos kto sie dokladnie i ze szczegulami myje przed wejscie do basenu, jak to ujelas/ujoles sie splukuje

Gość poćwiczyć nie zaszkodzi
a co to za parcie na wymuszoną nagość? ja się nie spotkałm z tym, żeby ktoś na basenie się nie spłukiwał - ale w kostiumie i ok. są miejsca wyznaczone dla osób które chcą się przykładowo opalac nago i to też jest ok - kto nie chce tego robić ani oglądać - nie musi. nie rozmumiem problemu Autora (chyba Autora nie autorki)