Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania w

gdzie mozna tanio zjeśc w Gdańsku?

Polecane posty

Gość setrrss
Zastanawiam się nad organizacją wesela w Amber Side. To jest o tyle fajnie zlokalizowany lokal, że w centrum Solidarności przy pl. Solidarności 1. Duża sala, jedzenie mają pyszne bo już raz u nich jadłem i jest jak na razie jest sympatyczny kontakt z obsługą. Lokal ma swój portal http://amberside.pl.

Gość gość
Najczęściej jadam w www.panoramarestauracja.pl Przyjemny, a co najważniejsze tani lokal w centrum Gdańska. W Zieleniaku na 16 piętrze można zjeść. Pierwszy raz miałem styczność z restauracją ze względów biznesowych, bo niedaleko w sumie pracowałem. Bardzo mi się klimat spodobał, no i nazwa restauracji nie jest przypadkowa, bo naprawdę piękny widok na miasto. Słyszałem, że lokal przeszedł gruntowne zmiany w menu po Kuchennych Rewolucjach. Ogólnie zawsze mi tam smakowało. Rybka i mięso zawsze dobrze podane, duże porcje, dogotowane ziemniaki, co nie u wszystkich występuje :)

Gość gość
Smakuje mi bardzo jedzenie w Panoramie, dość często u nich jestem i jeszcze żadna wtopa się im nie zdarzyła – świeżo, czysto, ze sprawną obsługą.

Gość gość
Wiesz co, ja śniadania to sobie biorę ostatnio w Panoramie w Zieleniaku, zawsze mają smacznie i świeżo, jajka muszą mieć jakiejś lepszej jakości bo zupełnie inaczej smakują niż te co czasem się w markecie kupi.

Gość gość
Raz w życiu byłam w restauracji w Gdańsku i było to z miesiąc temu, restauracja nazywa się Panorama, jest w wieżowcu położona. Trafiłam tam w sumie po programie Gesslerowej, a że akurat byliśmy z mężem na małej wycieczce w Trójmieście to zaszliśmy. Dobre jedzenie, pozytywnie się zaskoczyłam też cenami.

Gość gość
Żona to mnie ostatnio namawiała mocno żeby pójść na obiad do Panoramy bo widziała w telewizji jakąś powtórkę kuchennych rewolucji jak u nich byli i chciała sprawdzić jak to tam wygląda. Wrażenia mamy obydwoje na plus – czysto, miło, ładnie wszystko urządzone i jedzenie też niczego sobie.

Gość gość
Zależy co kto lubi zjeść, jeśli chodzi o dania mączne takie jak makaron, czy pierogi to mi bardzo smakuje to co robią w Panoramie w centrum Zieleniak, zwłaszcza pierogi z grzybami pierwsza klasa!

Gość gość
Nie wiem czy tania restauracja ale ja czasem wolę więcej dopłacić i zjeść dobrze :) Moj maż zaprasza mnie często do tej restauracji w Gdańsku www.werandarestauracja.pl i jest tu bardzo klimatycznie i tez nawet nie drogo ale bardzo smacznie.

Gość KarolaZ
Skorzystałam z niektórych poleceń – pyszności, najbardziej mi smakowało jednak w Soul Fresh! w Gdyni :)

Gość gość
Ja też miałam okazję bywać na urlopie w restauracji Weranda na Tuwima. W tej restauracji można dobrze zjeść i spędzić milo czas przy lampce winka z rodziną lub znajomymi.

Gość gość
Na kremie z dyni byłam w Panoramie, później jeszcze grillowana pierś. Najadłam się, napiłam sporo. Spędziłam tam więcej czasu niż miałam w planie, więc na duży plus. Bardzo dobrze zaaranżowane sale. Nie ma tandety, a jak masz organizować coś dla rodziny to chyba o to właśnie chodzi.

Gość gość
W przypadku Gdańska, to moim numerem jeden zawsze jest tam restauracja StaraStocznia - wygrali moje poparcie wspanialym klimatem restauracji.

Gość gość
Ja polecam restaurację www.werandarestauracja.pl na Tuwima 14. W restauracji znajdziemy nie tylko smaczne i wykwintną dania ale też przyjazną atmosferę i mila obsługę.

Gość gość
Ja polecam wyjazd nam morze na jesieni. Polecam ten ośrodek w Gąskach na Nadbrzeżneh 66 - byłam w tym ośrodku i jest przystosowany dla dzieci i jest w nim czysto i pachnąco. Ośrodek jest również położony w malowniczej okolicy, która jest idealna na space

Gość gość
Bardzo fajna i przy tym całkiem niedroga restauracja w Gdańsku to Soprano na Al. Rzeczypospolitej http://bowling-soprano.pl/restauracja Włoskie, pyszne jedzonko (pizza z pieca i makarony rządzą!) fajny klimat, przyjemna muzyka. Lubię tam wracać.

Gość miki8999

Na steku z frytkami bywam, bo mi nieźle podchodzi w Panoramie. Takie swojskie potrawy bardziej, ale nie przesadzone i na pewno niezbyt tłuste. Menu z przewagą ryby. Rozsądne ceny. Do obsługi nie mogę się w żaden sposób przyczepić. Robią, co mogą, aby szybko i miło obsłużyć.

Gość kasiaa

Miałam imprezę integracyjną w panoramarestauracja.pl i tak już chodzę od tamtej pory. Zaskakująco smaczne jedzenie i później, po imprezie dowiedziałam się, że właśnie lokal, w którym były Kuchenne Rewolucje, więc niektórym restauracjom takie wydarzenie, jak najbardziej na plus.

Gość Wioletta32

Będąc w Trójmieście to najbardziej do gustu przypadła mi restauracja Barracuda, mają nawet swoją stronę Barracuda.net.pl i polecam, miła obsługa, smaczne i bogate menu.

Gość gość

Na łososiu byłam niedawno z warzywami w panoramarestauracja.pl i chyba częściej zacznę chodzić. Bardzo mi się klimat spodobał i faktyczna panorama miasta. Można się zakochać w Gdańsku szczerze mówiąc. Jedzenie smaczne. Preferuję rybę, rzadko jadam typowe mięsa. Restauracja z zacięciem wegetariańskim momentami i wszystko z klasą.

Gość gość

Dorsza z pomidorkami i szpinakiem lubię w panoramarestauracja.pl. W ogóle dorsz moja ulubiona ryba. Często robię i w restauracjach próbuję różnych sposobów przygotowania. Nie oszczędzają na porcjach. To na pewno. Mnóstwo frytek dochodzi, ale nie tłustych, tylko w sam raz, praktycznie na domowym sposobie przyrządzone. Ogólnie można zjeść smacznie, oryginalnie, dość zdrowo.

Gość edwart23

Sylwestra w tamtym roku spędzałem ze znajomymi w panoramarestauracja.pl i wyszło elegancko. W ogóle fajna sala, ciekawe wykończenie, a i panorama miasta zapada w pamięć na długo. Nie było żadnych obsunięć jakościowych w menu. Pod tym względem na duży plus.

Gość gość

Bardzo fajnie prezentuje się restauracja Panorama w centrum Gdańska. Mają też ciekawe menu, można coś nietypowego skosztować. Zerknij sobie do nich na stronę panoramarestauracja.pl, masz tam zarówno to jak się prezentuje restauracja jak i menu jakie mają.

Gość gość

Oferta restauracji Panorama w okolicach Dworca i słynnej Sali BHP to obecnie jedna z lepszych opcji jeśli chodzi o Gdańsk i restauracje. Bardzo dobre jedzenie, rozsądne ceny, zmieniające się menu i świetne wnętrza. Warto się tam wybrać, albo zobaczyć ofertę na panoramarestauracja.pl.