Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania w

gdzie mozna tanio zjeśc w Gdańsku?

Polecane posty

Gość ania w

jadę z rodzina do Gdańska na wakacje,będziemy stołować sie na miescie.Pozdrawiam wszystkich mieszkańców Gdańska.

Gość odbierz telefon
kup bilet za 8 zł całodobowy jedz do gdyni a tam jest fajny bar mleczny słoneczna 🖐️ smacznego :classic_cool:

Gość ania w
może ktos jeszcze cos podpowie

Gość jestem z Gdańska
a jaka kwota to dla ciebie tanio?Podaj przyblizoną cenę obiadu jaka jest dla ciebie do zaakceptowania

Gość ania w
ok.12 zl osoba

tanio mozna zjesc w Gdyni w pizzerni \"Anker\".Naprawde jest tam smacznie i cholernie tanio :) Smacznie mozna zjesc tez w wspomnianym wyzej Barze Mlecznym \"Sloneczny\";)

Gość bar Anatol
w Gdyni

Gość jestem z Gdańska
no to trochę ciężko ale np.na Starówce jest Dom Harcerza i tam proponują obiady już w cenie od 7 zł,to jest bardzo blisko Długiej.W okolicach Długiego Pobrzeża jest dosyć tania smazalnia ryb na barce.Jak sobie przypomnę nazwę ulicy na Starym Mieście to Ci podam jeszcze jeden namiar

Gość jestem z Gdańska
zdaje się że na rogu swiętojańskiej i Warzywniczej jest też taki jakiś punkt-ni to bar ni to restauracja i chyba jak na Gdańsk nie za drogo

Gość ania w
dziękuję za informacje

Gość ania w
będe mieszkała przy ul. Rybaki Dolne,nie moge sie doczekać.dawno juz nigdzie nie wyjezdzałam

Gość svvd
Na rogu Świętego Ducha i Tkackiej jest bar mleczny okupowany latem przez turystów.

Gość svvd
Udanego pobytu życzę, mam nadzieję że będzie ci się podobało! Macie już zaplanowane jakieś atrakcje, długo tam będziecie?

Gość ania w
będziemy 8 dni,mamy zamiar zwiedzić oceanarium w Gdyni,oczywiście plaza z uwagi na dzieci.

Gość koniecznie płyńcie na Hel
tramwajem wodnym

Gość gdansk 30 lipca...
Gdansk- Oliwa, budka "u Szwagra" typowy fast food, ale lubie tam jesc jak tylko wysiade z pociagu. :)

W Domu Harcerza chyba najlepiej. Tanio i bardzo smacznie. Zawsze można też na pizze wyskoczyć, kilkanaście złotych przecież kosztuje duża,a podobno normalni ludzie nie zjadają całej... (ja nie jestem normalna :)) Poecam też Lokomotywę na Garncarskiej. To naleśnikarnia. Pyszne tam mają dania :) I cenowo też nie jest źle.

Gość ania w
dzieki,wszystko sobie notuje

Gość ania w
do Gdańska jedziemy pociagiem,ok.8 godz

Gość dorrita
A ja polecam nasz Gdyński bar Słoneczny i BIOWAYA, który otworzył się zaraz obok, pyszne, niedrogie i cały czas jakieś promocje :)

Gość noter888
Na stronie: http://morskakuchnia.pl/ Znajduje się dobre kompendium wiedzy na temat przeróżnych barów oraz winiarni w Gdańsku. Można sobie poczytać. Sam raczej nie skupiam sie na jednej restauracji, staram się odwiedzić co tydzień inną. Szczególnie,że wybór jest bardzo duży. Oczywiście mam również swoje ulubione restauracje, do których cały czas wracam.

Gość Paula0045
W Sopocie jest fajna rybna restauracja - Smak Morza. bardzo blisko molo, a ryby przyrządzają wyśmienite! Pozdrawiam

Gość RitaWe
Polecę dobrą restaurację z wspaniałą włoską kuchnią. Nie tylko prawdziwa pizza ale naprawdę włoskie jedzenie. Jak na takie smaki jest dość tania, ale przepyszna. Wspaniały nastrój tam panuje :)

Gość papapa99
Zdecydowanie polecam San Marco, fajne smaczne dania, na które nie trzeba długo czekać. :)

Gość patrysiak44
San Marco na długiej serwuje przepyszne dania i jest niedrogie, narzeczony mnie tam zabrał w weekend było bardzo przytulnie i przyjemnie:)

Gość baska823
Po drodze do Gdańska polecam zatrzymać się w Malborku, serwują tam bardzo dobry kotlet schabowy z kapustą :)

Gość zerttt
Smacznie i zdrowo można zjeść w Amber Side. Wiadomo, że największą popularnością nad morzem cieszą się dania rybne i takie tutaj też mają. Szczególnie polecam tuszkę śledzia grillowanego z opiekanymi ziemniaczkami – mniam!

Gość gość Monika
ja się dziś ze znajomymi wybieram na chińskie pierożki, bo na trubadurów 6 w Gdańsku nowa pierogarnia MR. Dim Sum się otwiera dzisiaj!! uwielbiam takie azjatyckie jedzonko więc chętnie przetestuję!! :D