Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

adzia88

jaki jest parwdopodobienstwo ze jestem w ciazy??

Polecane posty

zrobilam to pierwszy raz bez zabezpieczenia ale mialam dni nieplodne ...

Gość o mamusiu...
:O

Gość ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
o ludzie :o my Ci raczej nie powiem czy jesteś czy nie na 100% zależy od cyklu.. dobre plemniki maja długą żywotność... a na przyszłość ZAPESPIECZAJ SIĘ!!

Gość allti
A jakie jest prawdopodobieństwo, że ja jestem twoją macicą, żeby o tym wiedzieć?

Gość eeehhhh
Po 1 MYSL - mit, że się w ciąże nie zachodzi za 1 razem to hit nastolatek z gimnajzum czytających brawo... Seks to odpowiedzalność, a nie zabawa... Po 2, jak długie masz cykle i w którym dniu doszło do stosnuku? I skąd wiesz, że to nie były dni płodne? Jeśli niepłodne to jest to równoznacznie z niemożliwością zajściw w ciąże, zakłądając oczywiscie, że od iluś miesięcy obserwujesz sluz mierzysz temperature i badasz szyjke...

Gość kamlesia
moim zdaniem jestes skonczona idiotka kto sie bzyka bez gumy i to pierwszy raz??????????? to ze mialas dni nieplodne to nie znaczy ze nie zajdziesz w ciaze, plemniki zyja iles tam w pochwie jeszcze, wiec mogly i tak dostac sie do jajeczka.. a pozatym czemu bez gumki to robiliscie zal wydac 3 zl...a pozniej 17 letnie matki wzucaja ddzieci do rzeki ...;/ patologia

nie jestem idiotka po prostu moj facet nie lubi gumek... a co do dziecka to jak by juz bylo to bym nie zrobila mu napewno krzywdy tak jak Ty myslisz!!!! aaaa i nie mam 17 lat tylko 19!!!

to sa dni nieplodne skoro dzisaij to zrobilismy a za 4 dni powinnam miesiaczkowac....

OJ dziewczyno zanim zaczęłaś uprawiać sex było sie trochę na ten temat dowiedzieć a przede wszystkim poczytać na temat cyklu miesiączkowego.To istna rosyjska ruletka możesz być w ciąży albo nie.Jeżeli masz szczęście to nie będziesz miała dzidziusia.Twój chłopak to TOTALNY EGOISTA bo kompletnie nie myśli o tobie tylko o swojej wygodzie.Miliony mężczyzn używają prezerwatyw i nie narzekają a tu proszę panicz ich nie lubi a ty sobie możesz zajść w ciąże wkoncu to ty bedziesz mieć bobaska i nosić go przez 9 miesięcy.Jeżeli ich nie lubi to powinien ci o tym powiedzieć żebyś mogła pomyśleć o innym rodzaju antykoncepcji.Pozatym prezerwatywa nie chroni tylko przed nie chcianą ciążą ale też przed chorobami także jeżeli nie jesteś jego pierwszą partnerką to tym bardziej powinien założyć gumkę-on ma najwyraźniej gdzies ze ty możesz teraz tak sie denerwować a potem miec mnóstwo problemów.