deko 0 Napisano Lipiec 4, 2007 a czemu wszysyc maja wiedziec o tym z nie jest dziewca???????????????????????????????????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałem 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 nie wiem, przeciez nie ja to wymyslilem, no nie? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do---nigdy się nie całowałem Napisano Lipiec 4, 2007 "Ej co jest przewidziane dla panów młodych, którzy wychodząc za mąż są prawiczkami?" hihihi no to jak nie dziewczyna, to gej :-) Od kiedy to faceci biorą sobie męża? A co do chęci poznania - niekoniecznie, bo albo dziewczyna, albo gej, a w ogóle w tym wieku się nie całować, to coś nie tak z tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałem 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Ciekawe jak zareaguje dziewczyna którą kiedyś tam będe miał, na to, że się jeszcze nie całowałem. Może nie będę jej mówił i sie nie pozna. Jak myslicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy się nie całowałem 23 0 Napisano Lipiec 4, 2007 Pomylilem sie z tym wychodzeniem za mąż, bo zarowno wychodzenie za mąż jak i żenienie się sa dla mnie rzeczami niezmiernie abstrakcyjnymi. Nie jestem ani dziewczyną ani gejem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach